(no subject)

« previous entry | next entry »
Jul. 31st, 2009 | 09:41 am

šorīt neiekāpu gan tai pašā trolejbusā, kurā vakar, bet pavisam cita veida transporta līdzeklī, kas tiek saukts par autobusu. Un kā reiz uztrāpījos apsēsties blakus tantei, kas vāca parakstus pret 1.slimnīcas slēgšanu. Tante te vienu brīdi runāja latviski, te krieviski- tā ka nevarēja saprast, kādas tautības tad viņa ir. Arī pārējie brauciena dalībnieki mētājās ar valodām un nevienam nerūpēja nacionālās problēmas. Lai arī domas dalījās, vai ir vērts parakstīties, jo tāpat jau nekas nemainīsies, bet no otras puses -demokrātiskā valstī jāizmanto savas tiesības izteikt savu viedokli... Bet lai nu kā šajā ziņā - viens kopējs viedoklis visus vienoja- tas, ka tautas partija nespēj šķirties no savām varas pozīcijām un pie visa vainīga.
Nepatikšanas (jo negribas teikt to maģisko vārdu, kas sākās ar kr- un beidzas ar -ze un kur pa vidu var ielikt burtu -ī-), šķiet, ļaudis tuvina...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

Ķērpis

(no subject)

from: [info]kjeerpis
date: Jul. 31st, 2009 - 06:47 pm
Link

Kaut kā atmiņā, ka kaut kad pirmskrīzes periodā padzirdēju, ka "kurš gan cits" (bet varbūt toč TP?) uzmetis aci 1.slimnicas teritorijai. Likās, nu jau, nu jau - kā tad pie slimnīcas teritorijas var tikt?
Izrādās, visu var!
Pēkšņi krīzei par godu, nu tieši 1.slimnīca jāver ciet! Nu kāda sagadīšanās!

Reply