ruuby - [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 15th, 2012|10:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es šajā nedēļas nogalē biju Bournemouth, tiešām skaista pilsēta. Pēdējās divas nedēļas arī esmu aizrauta ar rudens skaistumu - kad saule spīd un gaiss dzestrs, tad ir tā maģija! redzēju universitāti, spēlēju biljardu, redzēju pasakainu pludmali, baroju vāveres, divas no viņām gandrīz mani sakoda, tad kādas 5 min bija paranoja, ka būšu saindēta, tad tas pārgāja. Redzēju skaistus parkus. Biju foršā alternatīvā pabā.

Darbā iet labi, labas pārrunas visu laiku. Nespēju noticēt, cik ātri lietas izdaru, kad gribu. Tad tā jauki paliek. Rīt mana iespēja kārtējo reizi paspīdēt, un tā katru dienu no jauna... Man darbā ir superīga draudzene, ar kuru, protams, esam ļoti savstarpēji profesionālas, bet viņa man ir laba draudzene darbā. Cilvēks, uz kuru varu paļauties, cilvēks, kas mani iedvesmo, cilvēks, kurš man tic, dod iespējas, atbalsta.. arī dažreiz norāj. Mana nekad nebijusī vecākā māsa. Žēl, ka pēc 2.5 mēnešiem viņa man vairs nebūs blakus. Oh well.

Praktiskajā ikdienā taisu smoothies, salātus un citus zvērus jeb esmu tiešām laba un taisu pusdienas sev darbam. Priecājos par katru reizi, kad ietaupu, bet dažreiz ir spīts aiziet un nopirkt gourmet falafel'as vai burito vai salātus ar kaudzi lasi un izbaudīt, mmm. eh, Londonas centrs ir tik dargs! Kāds man bija pārsteigums, kad pārvācos pirms 2 nedēļās no Londonas centra uz mazliet dienvidiem no Canary wharf, ka tik tiešām - veikali ir lieli un cenas mazas!!! Ja godīgi, dažreiz ēst taisīšana ir manas dienas highlight jo tad, kad cilvēkam dzīvē ir tikai 3 stundas brīvas un vairāk par vienu viņš pavada taisot ēst, oh well, it's a big part, isn't it?

Kas ir ļoti manā prātā katru mīļu brīdi ir tas, ka gaidu Ziemassvētkus, jo pirmoreiz būšu 'namamāte', pirmo reizi organizēšu visu un gatavošu. Esmu excited!! Esmu excited arī par savu dzimšanas dienu. Esmu excited arī par katru nedēļas nogali. excited par mammu, kas brauks ciemos.

Tā ka tā - mana katra diena paskrien nemanot, šķiet, ka dzīves nav, bet reizē šķiet, ka ir burvīga dzīve. Tā laimes un grūtuma sajūtas nepārtraukti mainās vietām.

Vienu dienu es apstāšos un sēdēšu pie jūras, un rakstīšu dzeju, un domāšu, un uzrakstīšu sakarīgu cibas postu, bet šodien pietiks ar ātriem snapshots.
Un es ceļošu. Un GULĒŠU!

Arlabunakti!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:October 16th, 2012 - 01:12 am
(Link)
ar excited un snapshotiem tāda ārzemju atskaite vien sanāks, diezvai sakarīgs cibas posts ;)
[User Picture]
From:[info]ruuby
Date:October 16th, 2012 - 10:24 pm
(Link)
Kādreiz sanāks, kad apsēdīšos mierā.

Bet vispār - es izlasīju vienu no Taviem pēdējiem ierakstiem. Ļoti kritisks izklausās - tieši reference uz mazvērtības kompleksu tad, ja lieto dažādas valodas vienlaicīgi.

Es drīzāk to attiecinātu uz steigu un faktu, ka, lietojot otro valodu kā pamatvalodu, dzimtā valoda tiešām reāli sāk aizmirsties, lai cik skumji tas arī nebūtu...
[User Picture]
From:[info]schizophrenic
Date:October 16th, 2012 - 06:24 am
(Link)
Gulesi? :D Probably when you turn 60 :D

un atgriezoties pie ta ko mes runajam kamer biji seit - reizem laikam ir verts sevi palutinat mazas devas citadi tas vairak atgadina sevis mocisanu ka dzivi, kas neko daudz motivacijas darboties neienes.

Man patik ideja par "es to varu atlauties, ja velos" un lielakaja dala vienkarsi cenaties atlikt uz velaku :D sanak tads ka psihologisks triks lai apietu teiksanu ne pasai sev. Jo nav nekas tads par ko domatu vairak ka par aizliegtiem cepuminiem vai neveseligu picu, ja es to sev aizliedzu :D