rugetta ([info]rugetta) wrote 1. Novembris 2017, 18:00
111 // habit tracking
savā pašdarinātajā plānotājā, ko anglofonajā pasaulē pazīst kā bullet journal, esmu ieviesusi tādu interesantu ikmēneša sadaļu kā habit tracking, proti, sarakstu stabiņā visādus ikdienas paradumus, kas man piemīt vai kurus vajadzētu izkopt vai kurus varbūt samazināt, un tad iekrāsoju attiecīgā datuma ailīti, ja esmu ar to nodarbojusies. nekāds tautiskais raksts neveidojas, bet priekšstats par mani laikam gan.

piemēram, oktobrī tikai astoņas dienas esmu nodarbojusies ar fotografēšanu - 1.,2.,5.,8.,18.,21.,22. un 28. datumā. toties rakstījusi esmu teju katru dienu, atskaitot 11. un 12. oktobri (pie rakstīšanas piederas strādāšana pie prozas, bloga komponēšana un, protams, mīļā dienasgrāmatiņa). vēl varu izcelt un palielīties ar kategoriju "veselīga maltīte", kuru esmu iekrāsojusi astoņpadsmit no trīsdesmit vienas oktobra dienas, lai gan man ir aizdomas, ka tur lielākā daļa, iespējams, nav tik veselīga, kā man šķiet. laikam dzīvoju pēc principa, ja maltītes pamatā bija rīsi, tad ķipa veselīgi. smēķējusi esmu 2.,3.,4.,6.,7.,9.,13.,19. un 26. oktobrī.

šis ir nedaudz sarežģītāk, bet iespēju robežās fiksēju arī uzņemto alkoholu, attiecīgā datuma ailītē ierakstot izdzerto vienību skaitu, bet ja nākamajā dienā tādu matemātiku par grūti saskaitļot, tad ievelku x. un dati stāsta, ka pagājušajā mēnesī dzerts ļoti maz - 5.,11.,13.,14.,15.,18. un 26. oktobrī. pārsvarā pa vienai vienībai. x ievilkts 13., jo bija balle mājās, un 26. sapļumpējos vīnu, jo bija kārtējais nervu sabrukums. līdzīgi arī fiksēju izdzertās kafijas krūzes - standarts ir divas, retāk trīs, pavisam reti viena, bet 2. oktobrī izdzēru četras.

tā kaut kā
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.