rugetta ([info]rugetta) wrote 10. Septembris 2019, 10:23
šausmīgi garš stāsts, bet man šķiet, ka visi galvenie apstākļi tur gāja roku rokā - ja tiešām interesētu un patiktu studiju saturs, tad nebūtu iebildumu būt prom no latvijas, un vice versa.

tā jau rakstniecības studijas kā koncepts ir burvīgs, piespiežot tevi izmēģināt visdažādākās formas un žanrus (un lielākajā daļā gadījumu rezultāts ir pārsteidzoši lielisks). manas augstskolas programmā tieši ar rakstīšanu/literatūru saistītie priekšmeti bija mazliet mazāk nekā puse, tā nu mūs iebāza obskūros mediju priekšmetos, kuriem gatavojoties un rakstot kursadarbus es vienkārši raudāju, jo man likās absolūti negodīgi, ka esmu tik tālu devusies, lai darītu kaut ko ļoti specifisku, bet man liek darīt random lietas, kas mani absolūti neinteresē. protams, ka piesakoties es izpīpēju visu internetā pieejamo informāciju, bet to, kā studijas izpaužas patiesībā, pārbaudīt var tikai uz savas ādas.

tāpēc ceru, ka tava skola būs sakarīga un programma piesātināta ar brīnišķīgām lietām! un nepazaudē rakstīšanas mīlestību! :D
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.