phoenix

* * *

Jan. 18., 2009 | 09:34 pm
No:: phoenix

var, var. pieaugušajiem deva ir 1kapsula 2x dienā, ja ir galīgi čau ar veselību pat vairak. Es laurai, kad viņa galīgi uz robežas turejās (tikko pēc tās slimošanas, ko aprakstīju), devu 1kapsulu dienā. ņemot verā, ka laura tobrīd bija novajināta + visas tās alergijas un bla bla, bija ok. Vakar paņēmu vel vienu bundzu un dodu puskapsulu dienā. Jo no pirmā kursa ir pagājis jau menesis, sakas grupu, vīrsuu laiks, bērnu dārzā slimo ar vējbakām (ari jau no mūsu grupiņas), ta kā domaju - par ļaunu nebūs.

mamma kāreiz bija vairāk interesējusies par šīs kompānijas produktiem un mums majāš tāda bieza mape ar produktu aprakstiem un to sastāviem. vispār - interesanti. un taisnība laikam jau ir.

agrāk biju devusi ir dabīgo vitamīnu maisījumus (tur ķiploks + dzērvenes + medus+ kivi utt), bet bija jāslimo nu! Tad nu esmu nonākusi pie atziņas, ka, ja ir galīgi novajināts organisms, tad ar dabīgajiem līdzekļiem un parastām zināšanām vien nepietiek.

re ku te - http://www.vision.lv/contact/representation/detail.php?ID=4054 - es ar zvanīju un man pateica kontaktinformāciju sievietei, kura talsos piegādāja man tos vitamīnus. varbūt šādā veidā arī tev sanaāk

Svešķermenis | Apskatīt visus neklusējumus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: