27 Novembris 2014 @ 16:15
 
No sniega, kas gurkst zem kaajaam un dzestruma, esmu ieradusies atpakalj miglainaa un siltaakaa zemee. Savaas otrajaas maajaas. Savu atgrieshanos es pavadu universitaates biblioteekaa pie datora bez garumziimeem un coursework kaudziiti blakus. Bilancee no latvijas maajaam man ir ljoti daudz graamatu, kas tiks suutiitas pa pastu, jo vietu koferii es nespeeju rast, jaunais bookazine (book magazine no pashmaaju hipsteriem) un fantastiski vaniljkraasas tilla svaarki.
Chetras ar pusi dienas tika nodziivotas elpojot svaigumu, izstaigaajot savas miiljvietas lauku klusumaa un minot lielpilseetas brugji.
Manii vienmeer kaut kas mainaas aizbraucot. Neesmu ne tur, ne sheit iisti. Esmu kaut kur pa vidu. Pat ne starp divaam dziiveem. Starp vairaakaam uzreiz. Taa maksimaali. Es shkjiet vareetu dziivot jebkur pasaulee un man buutu labi. Man nav izteiktas maaju sajuutas nekur. Es vienkaarshi juutos labi. Dazhas vietas iedvesmo vairaak. Dazhas mazaak. Bet no katras es panjemu liidzi sev kaut ko. Katraa vietaa es mazliet izaugu.
Ir gan labi, vakaros ieritinaaties blakus viirietim uz diivana. Klausiities Pink Floyd un dzert karstviinu. Bet liidz galam piederiibas sajuutas nav. Manii nav tas - jaa, sheit man ir jaabuut, sheit man ir jaadziivo. Tikpat labi vareetu riit kravaat koferus, liist no komfortzonas aaraa un dziivot nomalee pie juuras. Es varbuut veel neesmu atradusi to vietu un sajuutu. Varbuut tas, ka es juutos labi tur kur es esmu, arii nozimee to piederiibu. Nezinu. Man veel ir jaapadziivo dziive lai saprastu.
 
 
( Post a new comment )
this is a ransom demand: 2 pounds[info]kakjux on 27. Novembris 2014 - 19:27
taa piederiibas sajuuta ir kaut kas tik netverams, vismaz man. nejuutos piederiiga Latvijai jau sen vairs, ja vispaar kaadreiz jutos. un ikdienaa nejuutos arii piederiiga sheit. bet reizeem ir taadi mirklji, kad saprotu, ka tomeer juutos sheit kaa maajaas. un to mirklju deelj pagaidaam arii te palieku. bet tas nav plaanaa liidz muuzha galam. pasaule ir tik liela tachu.
(Atbildēt) (Link)
[info]kalnietis on 28. Novembris 2014 - 01:30
Man ir izteikta māju sajūta.
Gan ģeogrāfiskā, gan arī 'sava stūrīša' līmenī.
Un 'lomkas', kas jāpiedzīvo prom esot, ne vienmēr ir tās patīkamākās.
Tā, kā labāk, varbūt, ir tavs variants, ka labi ir tur, kur esi. Šajā pasaulē nedrīkst nekam pieķerties...
(Atbildēt) (Link)