21 Marts 2012 @ 12:23
 
Dažos apkārtējos cilvēkos ir tāds kaitinoš paradums, kas mani ļoti nomoka tīri personiski, un tā ir ignorēšana ar nolūku. Tāda sajūta, ka visi rakstītie vārdi aiziet kaut kādā smadzeņu spama kastē uz pazušanu un nekas no tā visa vairs nav īsts. Un tad es sēžu un mācos atvadīties no viņiem, vismaz tīri teorētiski domu līmenī. Cenšos palaist visu vaļā un uzspiest restartu. Šie visi mazie brīži mani ļoti skumdina. Kad saproti, ka arī cilvēki, kurus pazīsti septiņus un pat vairāk gadus tā vienkārši pazūd un aizslīd. Bez noteiktiem iemesliem, bez paskaidrojumiem. Tik vienkārši lūk ir mūsdienās.
Un tad es sēžu un domāju, ka man taču tik ļoti patīk draudzēties. Neskatoties uz visiem pagātnes aizvainojumiem un cilvēku aizslīdēšanai, es aizvien priecājos par draudzēšanās procesu kā tādu. Bet jo vecāka palieku, jo grūtāk tas ir izdarāms. Tad jau tur tomēr ir kāda saistība.
 
 
Mūzika: midziņas klusums
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on 21. Marts 2012 - 14:36
es nedomaaju, ka cilveeki ignoree vai neliekas ne zinis ar noluuku, tas ir, kaitnieciskos un nonievaajoshos noluukos. man shkjiet, ka cilveeki ir paaraak apseesti ar savu pasha galvu un egoistiskajaam lietaam taapeec bez noluuka bet dabiski un automaatiski piever acis uz citiem, jo vinjiem tas varbuut nav aktuaali. varbuut veel arii ir taada neniela cilveeku grupinja, par kuru esmu drosha, ka vinji ir nevariigi un neuznjeemiigi un ljauj visguraakajaam un noziimiigaakajaam lietaam aizsliideet garaam, jo vinji apshauba kaut kaadu mistisku lietderiibu un ziimiigumu
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 21. Marts 2012 - 14:48
tādās saspīlētās situācijās šķiet pavisam savādāk. pilnīgi neirotiski jau jūtos čekojot vēstuļu kasti tik bieži. tā pēdējā grupiņa ko minēji tāda zināma ļoti ir. es pat uz sevi to spēju novērot.
šajā situācijā saprotot, ka nomāktības brīžos mēdzu pārspīlēt, es tāpat nerodu mieru savām emocijām.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]methodrone on 21. Marts 2012 - 14:58
nu jaa, zinu jau. lai tikai tas nenoved pie ruugtuma
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)