01 Jūlijs 2012 @ 18:17
 
nepaartraukti es sevi novedu kaut kur pa vidu. kaa shodien. seezhu uz lieveniisha. smeekjeeju. nobruzhaata kafijkruuziite blakus. plikas peedinjas un saule pinas matos. seezhu un skatos paari pagalmam. kur zhogs robezhojas ar kaiminju aabeleem. un kaut kaa nejuutu visu pasauli. taada mistiska aura shodienai. taada ieksheejaa apokalipse. es laikam taa nevaru, buut vienkaarshi laimiiga, konstantaa miera staavoklii, balancaa. man vajag sevi izkustinaat, pameetaat citaas pusees, ar citaam domaam. taada tiira teorija, neekadas praktiskas darbiibas. samezglot savas domas un sarezhgjiit sevi vairaak. juutos tuva,bet reizee tik ljoti taala. un laika truukums vienkaarshi ir tik milziigs. bet tas no vienas puses noteikti ir labi. tas, ka nevar visu un uzreiz taa. atliek laiks ilgoties, gaidiit. shodien sadomaajos par love and lust jeedzieniem. sadomaajos par sevi. par mums. saak shkjist, ka manii ir kaadas pilniigi neizaarsteetas daddy issues. no beerniibas iespiedushaas katraa nervu shuunaa. kad gribaas to uzmaniibu, atziniibu, pieskaarienu, apskaavienu, interesi un tuviibu. tuviibu liidz galam. nevis virspuseeju. un kad nepietiek, tad saskumstu. un tas ir taa ljoti muljkjiigi, pat izrakstiit skalji ir kauns. shaadaa vecumaa, shaadas lietas apspriest. un visu laiku taadi kaa etaloni, stipraas viiriesha rokas ap mani. neko vairaak man nevajag arii. tikai to sajuutu, ka esmu only girl in the world. nu tieshi ar tik lielaam mulkjiibaam es shodien nodarbojos savaa praataa. tam visam jau taapat ir otra puse. taa mana easy going personality un sapraats dveeseliskais.
un shodien es pazaudeeju savam datoram garumziimes un man nav ne jausmas kaa un nav nejausmas kaa dabuut vinjas atpakalj. jo rakstiit savu miiljo latvieshu valodu, bez garumziimeem ir pavisam nepareizi un neizjusti.
uzvilku shodien savu garo kleitu. uztaisiiju siermaiziites un izgaaju daarzaa paseedeet ar graamatu.skatiishos Match Point un domaashu par savu love and lust relationships. kursh te kuru izkonkurees. shiis praata sarezhgjiitiibas dazhkaart smacee nost. bet es savaadaak iisti pat nemaaku.