maijs 26., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:59

(12 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:8. juunijs 2021 - 19:09
(Link)
Pats kaios varbūt nav slikts, bet paņemot rokā vismaz matricas banāna rīmeiku vai to tur tipa celtnieku, astoņsimt laikam, jūties kā paņēmis rokā siltu sūdu. Nu briesmīga tā plastmasa, izvēlne nav diez cik pārdomāta, un vārdnīcai nevar jaunus vārdus pievienot vismaz dažiem no tiem modeļiem, un tā tālāk.
Vakarnakt krāsoja zilās strīpas uz bruņinieku brīvības stūra. Bruņinieku skolas stūris izskatās kvantitatīvi episki, bet kārtīgi nenopētīju.
From:(Anonymous)
Date:18. juunijs 2021 - 22:35
(Link)
redzēju dzīvē (veikala vitrīnā aiz stikla) 5310 rīmeiku, nu nepieklājīgi liels, un viennozīmīgi apbružāties-drošs (stikls)

kā tev patīk bruņ sarkanie kluči? man liekas dažviet viņi var radīt neērtības smašīnām pagriežoties
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:19. juunijs 2021 - 22:54
(Link)
nepieklājīgi liels? ā, nu sanāk gandrīz 5. aifona izmērā - drusku šaurāks, bet arī diezgan biezāks

es vispār nesaprotu, nepatīk. nupat mājās braucot centos pabraukt pa bruņinieci, cik var. ok, tie kluči varbūt apzīmē to, ka tālāk būs autostāvvietas. bet nu ibio, stāvvietas ielu malās ir visur centrā. un teiksim, cilvēks bija noparkojies uzreiz aiz kluča (pie tērbatas krustojuma) un ticis pie plākstera, jo P zīme sākas tikai no garāžas vārtiem 10m pēc krustojuma.

un jā, nogriezties (it īpaši kravas busiņiem vai limuzīniem) vietām liekas sarežģīti. un man ir nācies par mata tiesu izglābties no paklupšanas uz tiem klučiem pie 49., kad - okei, pārāk lielā ātrumā kaut kur nesos. un ziemā, tas taču ir brīnišķīgs lokators, kur ar mašīnu uzbraukt un uzšķērst bamperi. vispār nesaprotu. no stabiņiem vismaz ir kaut kāda jēga, bet no klučiem..
From:(Anonymous)
Date:20. juunijs 2021 - 23:59
(Link)
nepieklājīgi liels salīdzinājumā ar oriģinālu, un zelta laikmeta podziņniekiem vispārīgi

es domāju, ka tie ir domāti veloderastu drošībai, nu tip lai griežoties neaizķertu.
hmm, vispār no kurienes viņi šo briljanto infrastruktūras elementu ir nošpikojuši? kurā vēl valstī/pilsētā ir tādi? also, to pašu var jautāt par stabiņiem

cilvēks bija noparkojies vietā, kur brauktuve izskatās pēc stāvvietas (nav dzeltena kvadrāta), bet zīme neļauj tur stāvēt? vot tā ir maucība
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba