marts 26., 2021


[info]roncijs13:26
ja par lubānas ielu, tad..

1937. gadā tur izskatījās šādi: .

šādā variantā viss ir okei. bet, kā izskatās mūsdienās, tad.. lubānas iela lai paliek tikai v1 variantā. v2 vietā lai būtu lomonosova, vai salaspils. vai, ņemot vērā, ka maskačkas ielas daudz kur pie pat platleņķa pagriezieniem maina nosaukumus (mazā krasta-kojusalas, gogoļa-jēkabpils, lazdonas-kalna-lauvas, ...), tad var izdomāt citu nosaukumu.

savukārt v3 mūsdienās ar pirmajām divām daļām nav saistīts it nemaz, tur var vēl citu nosaukumu. aplis lubānas ielu sadalīja kaut kad astoņdesmitajos (vienā 1986. kartē tāds ir, citā it kā 1986. kartē tāda vēl nav). no mūsdienu skatpunkta tur, protams, arī vajadzētu atsevišķus nosaukumus - teiksim, mazā/īsā lubānas iela (starp sliedēm un azūru), un lielā/garā lubānas iela (no azūra līdz dreiliņu aplim). galu galā, lubānas ielu labāk zina v4 dēļ, tādēļ īsto nosaukumu varētu paturēt v3/v4, un v1 aizstāj kas cits. mazāks čakars ar pārdēvēšanu.


par guesstimate - hahahahaaa!!! man jau liekas, ka abas pilsētas pārapdzīvotu pat viens attiecīgo ielu deviņstāveņu kvartāls. bāc, tas arī ir materiāls jautrām spēlēm.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba