detsembris 9., 2020


[info]roncijs08:48
aij, nu tās bija tādas, nu tādas velopiezīmes.

tiltam pa lielam nekas, es tikai pie tāda vēja neesmu pieradis, jo vienā no četriem pārbraucieniem nācās braukt zigzagā. vismaz ir tās dubultmargas :)))

ledus bija jā, uz banku stūra (tur kur swed un sebs), visas ielas garumā. ja tu no brīvības pieminekļa gribēji tikt uz līvas laukumu, tev ir jāmet pāris metru garš līkums gar mājām, jo tur ir kulakova slidotava un kaupera spogulītis abi reizē.

es arī joka pēc (varbūt, lai pārbaudītu cik ļoti traki) biju uzvilcis vansiņus, bet roku pirksti ar raušiem (un vispār vēl vieniem fiziskajiem cimdiem) sāka salt ātrāk, bet lēnāk. uz beigām kājām bija puspleznu variants, bet rokas iesila un gandrīz kā jaunas. go figure.

labi, nezinu, vai taisās paplašināt, bet tai mājai rabotņiki ir pieķērušies no visām pusēm, un uz pāris metriem (šobrīd) gājēju satiksme ir pārbīdīta uz nožogotu brauktuves daļu. pēc jaukšanas jau laikam neizskatās, bet kā citādi pārbīdītu to fasādi.. nez. vai arī kārtējais marsa parka projekts, par kuru neviens nezina, jo tā stūra māja tomēr nav parks ar gadsimtu veciem kokiem, lai kāds to glābtu un neļautu uzbūvēt cip ofisu pašā pilsētas centrā.

nuuu... reizēm braucu arī, metot neskaitāmos 180. pārsvarā tad, ja zinu, ka nekur nesteidzos.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
r-r-r - Komentāri

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba