tāpat vien.

« previous entry | next entry »
Nov. 30th, 2008 | 08:14 pm
laba dziesma ir arī: Radiohead - Street Spirit

Tātad es savu vārda dienu sāku plk 10:53, kad sāku rakstīt pēdējo no 15 feedbackiem. Tad es uzmanīgi pārlūkoju pārējos feedbackus un, kad beidzot biju nolēmis, ka viss kārtībā, noslēdzu savu 4 nedēļas ilgušo ceļojumu izvērtēšanas pasaulē.
Turpināju ar savu zpd, kas man paņēma aptuveni 6 stundas, un kad, no 7 lapām dokuments pēkšņi kļuva 32 lapu garš. Es gan neatceros, kad pēdējo reizi es biju salējis tik daudz ūdeni uz tik daudz lapām, bet nu vairs neko darīt. Cerams, ka man tur puse nebūs jālabo...
Tad bija arī jāizmācās uz rītdienu un tas man arī paņēma labu laiciņu, bet sliktā lieta ir tāda, ka es nepaspēju izpildīt savu vēstures mācīšanās sistēmas otro pusi un tā man tagad būs jādara rīt.

Arī topošā skolas avīze "Krātiņš" prasīja savu laiku, jo es iepriekš biju nolēmis, ka vajag izveidot layoutu un tam man vajadzēja atbilstošu programmu. man gan divi cilvēki apsolīja, ka ierakstīs diskā In-Design, bet tas jau tikai rītdien, tādēļ ķēros pie vecā labā worda, jo man nav publisher uz šitā datora. stulbi nedaudz, jo es zinu, ka visu nāksies pārtaisit tā vai tā.

diemžēl arī konstatēju faktu, ka mani neapsveica liels daudzums tuvu draugu (es zinu, ka negribēju, lai mani apsveic, bet vakar bija cita diena), un es šaubos vai viņi plāno kaut kādu surprise ballīti rītdien.. skumji jau ir nedaudz.

bet tagad es iešu karstā vannā un aizmirsīšos uz brītiņu. interesantas tās vārda dienas...

Link | izdzert aliņu | Add to Memories


Comments {4}

tāpat vien.

from: [info]brittany
date: Nov. 30th, 2008 - 09:30 pm
Link

daudz laimes, manis uzsaukto drinku var dabūt tallinā, bārs kurā to dabū ir apspriežams !

atbildēt ar aliņu | Thread


ed

tāpat vien.

from: [info]romeo
date: Nov. 30th, 2008 - 10:29 pm
Link

saki vien bāru. kad tallinā būšū, tad nogaršošu!

atbildēt ar aliņu | Parent | Thread


tāpat vien.

from: [info]brittany
date: Nov. 30th, 2008 - 10:41 pm
Link

es īsti nezinu kādi bāri tev patī, bet var iet uz up up vai stereo vai hell hunt vai arī uz komunistu bāru (ja nekas cits vairs nav vaļā)

atbildēt ar aliņu | Parent


tāpat vien.

from: [info]x_girl_y
date: Dec. 1st, 2008 - 01:31 am
Link

topi sumināts tais vārda svētkos! /x_girl_y sūta virtuālo buču :*/

p.s.
mani neapsveica dz d daudzi tuvi draugi un vel radinieki. tas bija "patīkams surprise". japiemin, ka daži tomer par mani pec mēneša atcerējās. :D bet nu teksts, ka tu jau nesvineji un nevienu neaicinaji, kā ataisnojums par aizmiršanu nedaudz iesita pa smadzenēm. tā tapa variācija - dzimšanas dienas nav manas mīļākās dienas. :D

un ar šo visu garo, pavisam nevajadzīgo un nebūt ne interesanto tekstu es tikai gribēju pateikt - vecīt es tevi saprotu! tapēc papildus bučai un suminājumam tev pienakas no manis samiļojiens un mazs apaļs zils baloniņš!

atbildēt ar aliņu