tāpat vien.

« previous entry | next entry »
Nov. 27th, 2008 | 08:31 pm
laba dziesma ir arī: Give me novacaine - Greenday

Dabūt matemātikā 2, tomēr šodien nebija patīkami. Pārnācu mājās un kā sāku mācīties, tā turpinu joprojām. Pa vidam sāku rakstīt teorētisko pamatojumu, savam zpd, bet man nav ne jausmas, kam tur jābūt iekšā, tādēļ nezinu cik pareizi vai nepareizi man tas viss ir.

Rīt man ieplānots, sastādīt plānu turpmākajām ZPD aktivitātēm, tad vakarā sēde un lasīt mērnieku laikus. Ja vien jūs redzētu, kāds schedule man ir sestdien. Jūs nemaz nepateiktu, ka šī diena ir sestdiena. Vienīgais skaistais rīts nedēļā, tiks izbojāts ar apziņu par darāmajām lietām.

Un ziniet, es neesmu labojams. Šodien man piedāvāja iesaistīties tajā Junior Achievement Latvia mācību firmā un es pat bez ilgas domāšanas to pieņēmu, labi zinādamas, cik daudz laika man tas viss aizņems. nu stulbs es esmu.

Turklāt man arī beidzot jāizstrādā konkrēti pienākumi savā starptautiskā koordinatora amatā un jāizveido rīcības plāns, nevis tikai jātīksminās par sava amata nosaukumu! Pa vidu vēl es vēlos izlasīt 2 grāmatas, bet izskatās, ka nesanāks, dēļ tiem mērniekiem...

Manu prātu arī šodien papildināja doma, par to, ka viņa mani uz šodienu dīvaini skatījās. nu kāpēc nu? nevar vienkārši tā nedarīt?

Link | izdzert aliņu | Add to Memories


Comments {2}

Laimī

tāpat vien.

from: [info]engell
date: Nov. 27th, 2008 - 11:40 pm
Link

tā nenopietni runājot...

Mērnieku laiki - 2 min un gatavs!

http://www.youtube.com/watch?v=AWnYi6rsYd8

atbildēt ar aliņu


tāpat vien.

from: [info]boldy
date: Nov. 30th, 2008 - 12:23 am
Link

tas jau saak izskatiities peec darbahoolisma paziimeem. bet nu, apbriinoju tevi par to, kur tu speej smelties energjiju tam visam, ko dari. respect! :)

atbildēt ar aliņu