tāpat vien.

« previous entry | next entry »
Nov. 5th, 2008 | 10:56 pm
laba dziesma ir arī: Yael Niem - New Soul

es shodien parnacu majas un kaut kaa negaiditi aizmigu. es nespeju izvilkt pat vienu dienu. Man vajag izmest araa visus datorus majas, jo tie visi zog manu laiku. Man ir lietas, kas jadara, bet datori tas nicina.
Es shodien skolaa aizdomajos. Par to vai tiesam man tas visas lietas jaaiemacas un tad ja es to nevaru es esmu stulbs? Es esmu slinks? Ir lietas, kas man nepielec un pec shadam situacijam es saku domat, ka iespejams tas bija izskirigs bridis un pec 20 gadiem, man naksies saskarties ar sho vienadojumu vai formulu un tad es sev nevaresu piedot.

Man viena franchu delegate (taa, kuraa es biju iekjeeries sesijas laikaa, bet Golden Rule neljava man izversties), atsutiju pavisam vienkarsu zinju "I hate formal education". Pats par sevi visai random teksts, bet topiks ko mana komiteja diskutejaa Rennes, bija par neformalo izglitibu. Kaa mes to varam atziit un dot vertibu. Es ar katru dienu vairak saprotu, ka man taa formalaa izglitiba vienaa vieta bazhama un ka es gribu celjot ar meiteni pa visu pasauli un maciities kulturas un rast mieru sevi. Es velos neskaitamus piedzivojumus Dienvidamerikaa un redzet sniegu afrikaa. Vienigais jautajums, kas mani moca, ir vai tam man ir nepieciesama formalaa izglitiba?

Link | izdzert aliņu | Add to Memories


Comments {1}

Criminal tendencies

tāpat vien.

from: [info]asaa
date: Nov. 6th, 2008 - 02:48 am
Link

Ja Tu vari atrast veidu, kā nopelnīt tik naudas, cik Tev vajag un Tu vēlies, vari adrīt visu, ko vēlies. Ceļot ar meiteni uniepazīt kultūras.
Bet tā formālā izglītība... Tikai nelielai daļai no tās esmu atradusi pielietojumu ikdienas dzīvē - sarunās ar citiem.

atbildēt ar aliņu