tāpat vien.

« previous entry | next entry »
Nov. 2nd, 2008 | 11:16 pm
laba dziesma ir arī: Yael Niem - New Soul

Ja kads no jums sodien lasija zinjas par to, ka kkads huligans Francijaa pargriezis kkadus vadus un tapec ir atcelti 50 TGV vilcieni uz Parizi un jus domajaat, ka tas jus neietekme, tad ziniet es tieshi shodien braucu ar TGV vilcienu uz Pariizi. Par laimi arii aizbraucu.

Bet ziniet, kad aizbraucu man bija palikusi stunda lidz manan lidojumam uz Latviju un skreeju uz savu terminaali. Ieraudziju, ka lidojums parcelts un atviegloti nopuutos lidz bridim, kad mentu straumes pluuda ieksaa lidostaa, jo bija aizdomas par bumbu aizmirstaa bagazhaa. nu ko satiku somu draugus, aizgajam uz makjiiti paest, tad gaju atpakal, jo gribeju redzet vai situacija nokartota un peksni skatos, ka mans lidojums ekraanos vairs neraadas. nu ko, skrienu pa lidostu pie darbiniekiem, beigas noskaidroju,ka tehniska kljuume. iechekojos, bet lidojums bija par 3 stundam parcelts.

Beigu beigaas vinju tehniskaas kljumes delj, es sedeeju 1. klasee ar karaliskam vakarinjam un apkalposanu. Tads man sodien piedzivojums!

Pedejas 2 nedeljas atkal mana dzivee ir kaut ko mainijusas. Es sapratu, ka vadiit eiropas jauniesu parlamenta komiteju starptautiskaa limeni nemaz nav tik gruuti. tas nekas, ka visi 15 cilveki bija vecaaki un garaaki par mani..mes visi lieliski pavadijam 10 dienas un musu rezolucija Generalajaa Asamblejaa domineeja absoluuti.

Vel atminjaa paliks Komiteju vaditaju vakarinjas. Es pirmoreiz redzeju, ka visi cilveki piedzeras 15 min laikaa. Sems Siibers - sesijas prezidents - ir tik tiesam cilveks ko nedaudz apbrinoju. Viss ko vins dariija bija efektivs, nebija nekaa lieka... Eirokoncerts arii bija fenomenaals, it ipasi Dzeremija uzstasanas ar "New Soul". Farewell Party ar Mulenruzhas temu ar nebija nekada vaina.

Labs tusins, atputa, darbs un kultuurshoks pedejaas 2 nedeeljas. Zhel tik, ka Pariizi kartigi neizdevas apskatit. bet nekas citreiz. vasaraa.

Link | izdzert aliņu | Add to Memories


Comments {0}