Cute little dead girl - [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[3. Jun 2010|11:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Izlasīju interviju "Mans Mazais" ar nedzirdīgajiem vecākiem. Tēvs saka, ka viņu mazulim būs visticamāk kādas dzirdes problēmas, jo abi vecāki ir ar iedzimtu kurlumu. UN tad viņš saka, ka savam bērnam dzirdes implantu neliks, pārāk daudz ierobežojumu viņam būs (implants galvā, tāpēc daudz kas ierobežots). Bet kā ar ierobežojumu nedzirdēt pasauli? Kā var būt tāds egoists, lai liegtu bērnam prieku dzirdēt skaņu. Man ir tik šausmīgi žēl tā bērna, dēļ viņa vecākiem, kas vēlas paturēt viņu savā kurlajā pasaulē.
Linksabuchot

Comments:
[User Picture]
From:[info]raaha
Date:3. Jūnijs 2010 - 13:16
(Link)
Nu man gan ir pieredze, ka bērnam grupiņā bija viens puika, kuram abi vecāki ir kurlmēmi. Fantastiskākais čalītis grupā! Vecāki arī ļoti jauki. Man gan vienmēr bija mazliet jocīgi, ka nevar atrast formu, kurā sazināties. beigās pieradām rakstīt uz lapas.
varbūt tas ir kā signāls, ka arī tāda pasaule ir normāla, laba. Jo skaņa esot ļoti sintētiska, mēdz būt komplikācijas, esi atkarīgs no aparāta, kurš var arī sabojāties utt.. vai arī iemācies ar to, kas ir, dzīvot un būt laimīgs. nezinu, lēmums grūts abos gadījumos.
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:3. Jūnijs 2010 - 14:11
(Link)
es jau nesaku, ka viņi ir kaut kādā ziņā slikti, bet vai pat sintētiskas skaņas esamība nav kaut kādu ciešanu vērta????
[User Picture]
From:[info]devian
Date:3. Jūnijs 2010 - 16:37
(Link)
Man tas izklausās visai loģiski - vecāki vēlas savu bērniņu pasargāt, jo ķirurģiska iejaukšanās bērna galvā ar ļoti iespējamām komplikācijām var šķist nedroša.
Varbūt Tu varēsi savam bērnam iemācīt komunicēt ar bērniem, kuriem ir dzirdes problēmas un tas būs viens solis tuvāk kā iepazīt kurlo pasauli un palīdzēt viņiem justies iederīgiem.