Cute little dead girl - [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[8. Nov 2006|15:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry


    Projekts Pēdas sadarbībā ar organizācijas „Zemes draugi” pārstāvniecību Somijā, visas ziemas garumā rīko akciju „Sniegavīri balso”, ar kuras palīdzību cer pievērst sabiedrības uzmanību resursu taupīšanai un to otrreizējai izmantošanai.

     Akcijas laikā iedzīvotāji, organizāciju, iestāžu un uzņēmumu pārstāvji tiek aicināti ēku pagalmos, parkos un laukumos veidot sniegavīrus, kuru dekorācijām izmantoti dabiski materiāli un kuri rokās (blakus, uz galvas, uzkārtus kaklā u.t.t.), turētu uzrakstus, kas paustu attieksmi pret resursu nelietderīgu izmantošanu, piemēram, ”Es balsoju pret plastmasas maisiņiem!”, „Es balsoju par otrreizēju izmantošanu!”, „Es balsoju par ūdens un elektrības taupīšanu”, „Es balsoju pret sāli uz ceļiem”, ”Es balsoju par skudrām pilsētās” u.c.

      Kampaņa ir plānota visas ziemas garumā, sākot to, kad laika apstākļi būs labvēlīgi, akcijas beigās žūrija, kas sastāvēs no Pēdu, pilsētu pašvaldību, sabiedrībā pazīstamu cilvēku, kā arī mediju pārstāvjiem, izvērtēs paveikto. Tāpēc dalībnieki aicināti sniegavīru foto un to atrašanās adresi sūtīt uz pedas@pedas.lv

  


Linksabuchot

Comments:
From:[info]dzeina
Date:8. Novembris 2006 - 15:08
(Link)
šis ir foršs :)
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:8. Novembris 2006 - 15:09
(Link)
aha.
jātaisa tik augšā:)