Zelta zutis - par pūķi ;o)

About par pūķi ;o)

Previous Entry par pūķi ;o)14. Jun 2015 @ 16:34 Next Entry
Pie kādas pilsētas tumšā alā apmeties nejauks pūķis, ķer visus cilvēkus pēc kārtas un liek atsūkāt. Kādu dienu pilsētiņas laikraksta žurnālists aizgāja pie pūķa.
"Ko vajag?"pūķis šam prasa.
"Es te atnācu no jums interviju paņemt" žurnālists atbild.
"he he he, nu gan nosaukumu izdomājis," pūķis priecājās. "Nu ņem,ņem ar kārumniek."
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]putnelis
Date: 14. Jūnijs 2015 - 17:57
(Link)
:D
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 15. Jūnijs 2015 - 22:11
(Link)
klau, man ir miris, manuprāt, kāds strazdveidīgais, es lieku uz meža strazda mātīti, bet nu varbūt kas cits. gribi rītdien centrā ~ 11-12?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 16. Jūnijs 2015 - 09:57
(Link)
jā gribu. Latvijas dabas muzejs ir centrā.
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 16. Jūnijs 2015 - 10:37
(Link)
zinu, ka ir, tādēļ arī piedāvāju centru. diemžēl nu jau esmu Rīgā bez putna, ja tāds nesvaigs vēl der, tad varu ceturdien vai piektdien, visdrīzāk piektdien atvest.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 16. Jūnijs 2015 - 10:51
(Link)
No nesvaiga izbāzeni nevar pagatavot (t.i. pagatavot jau var, bet spalvas birst ārā). Svaigu līķi vajag iesaldēt, tad saglabājas svaigs un derīgs izbāzšanai.
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 16. Jūnijs 2015 - 11:21
(Link)
skaidrs. kad viņu atkal redzēšu, būs ~ 24h miris. ja tāds vēl derīgs, ar vadošiem norādījumiem varu sasaldēt. ja ne, tad ne, varbūt par nelsimi būs vēl kāds.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 16. Jūnijs 2015 - 14:00
(Link)
nu, ja vēl būs un neviena vārna nebūs aizstiepusi un apēdusi, tad ir jāaptin apkārt salvete vai tualetes papīrs un jāieliek kādā maisiņā. pēc tam vienkārši saldētavā. to vai pēc diennakts atrašanās neiesaldētam der izbāzenim nosaka apstākļi kādos līķis ir gulējis (gk. temperatūra). bet nu es neesmu taksidermists, to lai viņi apskata un pasaka vai vēl der vai vairs neder.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba