Zelta zutis -

About  

Previous Entry 28. Jul 2014 @ 10:26 Next Entry
Vakar bija pārpildīta diena ar visu ko. vispirms kasījos, kasījos, kasījos pa māju, kamēr izkasījos. izkasījos vēlāk nekā biju domājis, bet nu ir sarunāc, ka līķis jāsavāc. bet nu kamēr es vīkstos, tikmēr cibā uzpeld vēl viens līķis. nu tak nevar laist svaigu līķi garām! vobšem piesakos. ierodos darbā. sacepu papīrus. aizdodos prom. ierodos atpakaļ. iešauju līķi tam gģe pologajetsa.

daļše satikt vienu cibiņu, ij dodamies iekarot K-salu. a tam blekdžeks s šļuhami un pārējiem pribambāsiem. tobiš mēs godīgi paklaiņojām, cenšoties neizcepties savā sulā, ieklīdām pie viena tur mītoša koriša. viņa miteklis ir VĒSS! tur var pat normāli elpot! un viņš, kā parasti, no ledusskapja izvilka savu alu, ko pasniedza nogurušiem ceļiniekiem atveldzēties. pēc tam tapa aizstaigāts līdz upei, kur es bradājot līķīšus uzlasīju, bet krastā gar lakstu un liedaga zonu potenciālos līķīšus salasīju. tagad man būs daudz, ko graizīt (kaut gan daļa pirms grauzīšanas tiks izmantota arī porna safilmēšanai).

un tad jau vakars uz ezera un tiek braukts uz Rīgu. tur vēl nedaudz pasēdēts, pēc tam sadalīti prinči un pa gultām. tobiš prosta braukts uz mājām.

gandrīz pie pašas migas jau tādā liegā tumsiņā satieku ežuli, kura sūtību šai saulē mēgina izprast trīs kaķabērni. tā noteikti ir kāda zīme...

pēc tam gan es vēl kādu laiku apkopu līķus, lai tie varētu izdzīvot līdz tam laikam, kamēr es tos apslaktēšu. tikai tad likos gulēt. šausmīgi piepildīta diena.

tā tad nu tagad man ir jāizdara dažas slepkavības, lai varētu noskaidrot, ko tad es vakar esmu atradis un ko filmēšu ;o)
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 28. Jūlijs 2014 - 13:57
(Link)
Vai Šarlotes upuris bija čurkste vai kas cits?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 28. Jūlijs 2014 - 15:11
(Link)
mans domāt, ka svīre. makten garas tās spārnu spalvas. bet nu es jau tikai gliemežus atšķiru un arī ne pēc spārniem, bet pēc peņiem ;o) augustā no ekspedīcijas būs atpakaļ mūsu ornitologs, tad viņš arī apskatīsies un noteiks sugu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba