Zelta zutis -

About  

Previous Entry 12. Feb 2014 @ 14:52 Next Entry
tā... šodien papildus visiem nedarbiem es nodarbojos vēl ar kādu nedarbu... savam kolēģim - kukaiņologam skaidroju kādi kukaiņi būs atrodami tādā un tādā mežā un kādi tur nebūs atrodami. bļins, un es tak neesmu kukaiņologs. es ta visu laiku dzīvoju ar pārliecību, ka no kukaiņiem es sajēdzu tik pat daudz kā Darela māmiņi no putniem (proti, ja viebnīgais, ko viņa spēja, bija atšķirt zvirbuli no stārķa, tad neko vairāk kā blusu no taureņa es neatšķiru). bet, nē, es te kukaiņologam ar stāžu esmu jau kāpurus atpazinis ziedmušām, esmu trūdodiņus atpazinis, esmu vēl par spārēm un vabuļiem un vēl visādiem seškājlopiem stāstījis. bļins, tās elementārās lietas, kuras po mojemu kaut kāda sākumskolā jau iemācas! vobšem man te spešalisti apkārt kā spaļi, bet, bļeģ! nafig es te esmu tas, kurš kaut ko zin!

nu pagaidām kamēr es te ar kolēģiem pišos - triek ribās neko nedrīkst. bet pēc šitā kašmara man davai kāds kaut ko ielejiet. kaut ko stiprāku par kapeju, es domāju...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 12. Februāris 2014 - 18:02
(Link)
Spiežam uz to, lai studentu > dahuja, uz kursa e-pastu kāds jau atbildes mājasdarbiem vienmēr nosūtīs, kā citādi, jā, bļe.

Ārstiem programmas, rēķinot no LPSR, laikam vienīgajiem nav noīsinātas (neesmu gan smalki pētījis), ja maltai gaļai kājas vietā piešuj atpakaļ roku, sūdi lieli, saprotiet.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Februāris 2014 - 18:09
(Link)
viņš nemācījās pēc tik sapistas programmas, kāda ir tagad. bet gandrīz pēc tādas pašas kā es. tā ka te ir kāds cits āķis.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba