Zelta zutis -

About  

Previous Entry 25. Nov 2013 @ 13:16 Next Entry
un vēl esmu pārāk dumjš, lai saprastu, kāpēc pie visa vainīga ir Maxima. to telpu tak būtu varējis īrēt jebkurš - gan Rimi, gan Superņito, gan vēl kāda bode, ta čista teorētiski pat kāds valsts kantoris (nu tur teiksim VID vai VSAA)...

kāpēc TV oficiālas amatpersōnas paziņo, ka tiks veiktas pārbaudes visos Maxima veikalos, nevis visās sabiedriskajās ēkās?... vai nebūtu pēc šī gadījuma jāizveic ekspertīze arī gaismas pilij. man tā siltumnīca nepatīk tik pat ļoti kā visi tie tirdzniecības šķūņi, bet nu tas jau ir tikai mana nepatika un nekas vairāk...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: 25. Novembris 2013 - 13:25
(Link)
viņi nav vienīgie vainīgie publiskajā telpā, bet viņu vaina ir tajā, ka netika reaģēts uz trauksmes signalizāciju
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 25. Novembris 2013 - 13:31
(Link)
konstatēts tika, ka signalizācija ieslēgusies telpā, kurā notiek metināšanas darbi - dūmi ir, bet ugunsgrēka nav. vai arī es nepareizi lasu publicēto informāciju?

pierādījumu, ka signalizācija būtu reaģējusi uz brukšanu nav. vai arī es varbūt lasu kādas kreisās ziņas, kurās par to neraksta un kaut kur ir tās pareizās ziņas, kur ir pareizie pierādījumi?
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: 25. Novembris 2013 - 13:44
(Link)
ai, es nezinu, es vairs nelasu tik cītīgi, es esmu nogurusi no visām spekulācijām un variantiem, un vainīgajiem. neviens nezina, kā bija īstenībā. es tikai "atstāstu" publisko viedokli, kāpēc maxima ir starp vainīgajiem - attieksmes pret darbiniekiem un klientiem dēļ.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 25. Novembris 2013 - 13:59
(Link)
es gaidu ekspertīzes slēdzienu, bet tas būs ne atrāk kā pēc dažiem mēnešiem. tad tikai domāšu, kuru uzskatīt par visvainīgāko, jo nevar būt šajā notikumā viens grēkāzis.
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 25. Novembris 2013 - 13:48
(Link)
Citēju
""Maxima" signalizācijas uzstādītāja un apkalpotāja SIA "Vesmann" īpašnieks un vadītājs Māris Vesmanis biznesa portālam "Nozare.lv" gan iepriekš skaidroja ko citu - signalizācijas sistēma uztver ne tikai dūmus, putekļus vai uguni, bet arī, piemēram, izmaiņas ūdens sūkņu stacijā. Kaut arī sabrukušā "Maxima" veikalā uzstādītā signalizācijas sistēma nav paredzēta ēkas sabrukšanas draudu uztveršanai, Vesmanis neizslēdza iespēju, ka signalizācijas sensori netiešā veidā varētu būt uztvēruši arī ēkai draudošo sabrukšanu. "Būtībā signalizācijai nav tādu sensoru, kas uztvertu draudus vai nobīdes ēkas konstrukcijā.

Tomēr nevaram izslēgt iespēju, ka sensori uztvēruši kādas izmaiņas, kas varētu būt radušās izmaiņu dēļ ēkas konstrukcijā."

SIA "Vesmann" īpašnieks iepriekš arī noliedza versiju, ko diskusijā izteica "Maxima" pārstāve, ka ar signalizāciju kaut kas nebija kārtībā. Drošības sistēma tika regulāri pārbaudīta, tā bija darba kārtībā, darbojās un nostrādāja adekvāti, teica Vesmanis."


[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 25. Novembris 2013 - 14:02
(Link)
nu ja. uzrakstīts - varbūt, ka varēja, bet čorts viņu zina.

es pagaidīšu ekspertīzes slēdzienu. līdz tam nelamāšu ne Maximu, ne būvniekus, ne valdību, ne pircējus, kas gāja iekšā. lai gan signalizācija ķērca. un par to vai vispār es kādu lamāšu - domāšu pēc tam.
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 25. Novembris 2013 - 14:11
(Link)
jā. galvenais, lai godīgi tas process noritētu. par to man liela baža.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 25. Novembris 2013 - 14:16
(Link)
vot, jā...

/redz eksperts jau uzrakstīs, ko konstatēja. tikai publicēs to cenzētā versijā, lai visi izskatītos balti un pūkaini. tādas vismaz ir manas aizdomas...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba