Zelta zutis -

About  

Previous Entry 8. Jan 2013 @ 12:06 Next Entry
tātad viena metode, kā paredzēt gadu ir pierakstīt pirmo dienu notikumus un tos izvērtēt. pagaidām tikai pierakstu. būs pierakstīts par visām divpadsmit - atkal sastādīšu savu nākamā gada pareģojumu.

tagad tikai ir jāsameklē pagājušā gada pieraksti un pareģojums un jāsalīdzina ar faktiskajiem notikumiem. šitas pareģojuma veids strādā labāk par visādu astrologu piedāvātajiem horrorskopiem.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]seridvena
Date: 9. Janvāris 2013 - 00:31
(Link)
Nu tad rādās, ka augustu es pavadīšu jautrā draugu kompānijā ar mazliet perversām joku dzīšanām, kur gan nestāv ne tuvu mūsējām... Arī tas tika šovakar pieminēts, starp citu... :D

Un kā ir ar sapņiem... Tos Tu ar kaut kā piefiksē..?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 9. Janvāris 2013 - 12:00
(Link)
nu tas kā mēs mācējām perversoties... tak pat tie, kas mani jau gadiem pazīst no tādiem izteicieniem atkar žokļus. bet tie, kas pa šiem gadiem mani nav satikuši, kad atgriezīšos Durlandē, droši vien ik pa pāris manām frāzēm uzkārsies un būs spiesti cieto disku restartēt :D

sapņus es dažreiz pierakstu. bet ne tik regulāri, lai varētu izmantot pareģošanai. turklāt pēdējā laikā tie ir tik pretīgi reālistiski, ka neva saprast vai tas vispār bija sapnis.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba