Zelta zutis -

About  

Previous Entry 12. Jul 2012 @ 09:56 Next Entry
brokastis ir visas pasules lāsts un svētās šausmas! nu nevajag, nevajag brokastot! it kā jau sen to zinu, bet tak brīžam gadās sagrēkot. apēdu no rīta divas siera šķēles un tagad mokos. kuņģis izpildās dažādām protesta formām pret saņemto pāridarījumu.

vobšem - man beidzot ir jāatceras, ka nedrīkst no rīta NEKO ēst, pat, ja ļoti, ļoti gribas.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 12. Jūlijs 2012 - 11:07
(Link)
jocīgi. man gluži pretēji. brokastis ir obligātas manam organismam. pārējās ēdienreizes var nebūt. vispār borkastis man ir kaut kas svēts. tāds kā rituāls. ar kafiju, maizītēm un brīvdienu rītos mīksti vārītu olu. cik dažādi esam. :))
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Jūlijs 2012 - 11:21
(Link)
jā, zinu, ka ir cilvēki, kas brokasto. bet man vajag vairākas stundas pēc pamošanās, kad kuņģim ir jāpaliek tukšam - sākt ēst ap diensvidu vai diviem pēcpusdienā - tas ir normāli priekš manis. tad mans kuņģis neprotestē.
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 12. Jūlijs 2012 - 11:24
(Link)
bet kuņģis tak no rīta ir pilnīgi tukšs. ne? un ja es neieēdu kaut kripucīti maizes, man ir sajūta, kuņģis apēdīs pats sevi, cik tukšs viņš ir.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Jūlijs 2012 - 11:55
(Link)
nu vajag būt, ka kuņģis no rīta ir pilnīgi tukšs. es varu dzert, bet nedrīkstu viņam gremojamo dot. man ir tāda sajūta, ka es pamostos vispirms un kuņģis turpina vēl gulēt un pamostas vēlāk. un ja es šam gulošam ko iebaroju, jams vai nu vispār negremo vai sāk aktīvi protestēt. tad nu es baroju jamo, kad šams ir pamodies. tā teikt - miegs ir svēta lieta - to traucēt nedrīkst.
From:[info]lapsa
Date: 12. Jūlijs 2012 - 12:13
(Link)
man ir taisni tāpat
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Jūlijs 2012 - 12:17
(Link)
vismaz neesmu vienīgais tāds! zem šīs saules tak mažoritāte ir brokastotāji...
From:[info]skaudri
Date: 12. Jūlijs 2012 - 17:29
(Link)
brokastis vispār ir dzīves jēga, dienā varētu pietikt ar brokastīm, un pārējo dienu neapēst neko
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Jūlijs 2012 - 19:18
(Link)
oi mamma mia!!! es šitā nivarētu. es drīzāk varētu dzīvot ar vienu ēdienreizi tā ap septiņiem astoņiem vakarā, bet ne jau nu no rīta ēdot.

tiem, kas pie manis viesojas un ir brokastotāji es tās mēdzu priekš viņiem pagatavot un piesēst pie galda, kamēr jamie ēd, bet tikai un vienīgi dzert kafiju. no rīta mana miesa barību nesaprot.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba