vakar es visu dienu domāju, ko tādu riebīgu izdarīt tām pāris cūkas kakla karbonādes šķēlītēm, kas man ir ledusskapī. domāju pa labi, domāju pa kreisi. domāju no augšas uz leju un no lejas uz augšu - tā teikt gan ventrāli, gan laterāli. viss beidzās ar to, ka pa ceļam uz mājām es nopirku pienu, un pagatavoju sev zupu... pie tam vēl tādu zupu, kurā pat plānprātības lēkmes laikā nav iespējams iekombinēt cūkgaļu. i tavo - ko man ar to gaļu tādu riebīgu izdarīt, lai to varētu arī apēst?...
galvenais neizdomāt, ka es gribu apēst kaut ko pavisam citu. |
Allium cepa nav lietojams uzturā nekādā veidā - ne kā sīpols ne kā loki. tā garša tak šam lakstam ir vienkārši atbaidoša.
un vienkārši saceptu es negribu. kaut kad to ļi novembrī, to ļi decembrī jau bija prosta sacepta gaļa - nevar tak tik bieži gatavot vienu un to pašu.
no visiem gaļsabojāšanas veidiem es nevaru izvēlēties starp TO, TO un TO (pārējo es toč negribu)... un es nezinu, ko no TĀ es gribu...