Zelta zutis -

About  

Previous Entry 18. Mar 2012 @ 14:59 Next Entry
vakar man bija ze diena. es ne tikai iesēju tos lakstus, kuru sēklas salasīju Sicīlijā (nu man ir tāds kretīnisms - ja es kaut kur vazājoties redzu lakstu ar gatavām sēklām, bet man nav ne mazākās nojēgas pat par to, pie kuras dzimtas šams pieder,- sēklas jāievāc un jāiesēj; a vdrug izdīgst un kaut kas arī izaug), bet sasēju vēl visu ko. nu tā - ja jau reiz man ir 'brīva vieta puķpodā'...

tātad bez nezināmiem brīnumiem es iepuķpodoju zemeņu sēklas, sviesta pupiņas, ķiplokus, citronzāli un arī kaut kādu smukumlakstu, kā arī kivi. šodien savu kārtu gaida trīs begonijas, dilles un fizāļi. par vīģēm nevaru izdomāt - sēt vai nesēt... man ir pieejamas tikai četras palodzes un uz tām jau tā pat visādi brīnumi aug.

es pat darbā esmu aizaudzējis vienu palodzi. es tur nātri esmu iestādījis. un lops makten lekns tapis. šitai nātrei neviens nav paskaidrojis, ka nātres ir tas augs, kas puķpodos iestādīts neaug, bet nīkuļo un brīvestību grib, un ārpus tās vietas, kur pats iesējies, sprāgst nost.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 18. Marts 2012 - 19:14
(Link)
nu viss. tagad tu vairs nevari pēc 2 ned plānot uz latvāniju braukt. tev tur jāpaliek. tur, kur esi sastādījis tik daudz augus.
bet nātre!!!! viņas tak neaug podos!!! nu!!! es tak esmu mēģinājusi vairākas reizes.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 19. Marts 2012 - 10:29
(Link)
es arī vēl neplānoju braukt uz Durlandi. to es plānošu tad, kad man skaidri un gaiši pateiks, ka man nepagarinās krāniņu līgumu.

man ko? to nātri nofotografēt un bildi cibā ielikt vai? man nātre ļoti labi aug puķu podā. tā kā viņas neaugšana ir tikai un vienīgi basņas.
[User Picture Icon]
From:[info]seridvena
Date: 19. Marts 2012 - 13:51
(Link)
Man šķiet, ka drīz būs lētāk aizbraukt uz Ēģipti nekā uz LV... Nu tas tā... Ne par tēmu...

Bet, ja par tēmu... Tad kā Tu domā - avokado podā augs...?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 19. Marts 2012 - 15:26
(Link)
nu tad, kad uz Ēģipti būs lētāk nekā uz LV - braukšu turp.

bet ar avokādo ir tā, ka šams tīri labi izdīgst un aug līdz kādai piektai vai sestai lapai un tad nosprāgst. nezinu kāpēc šams pēc tam negrib dzīvot. bet tā kā man vienam ēdienam vajag avokādo lapas kā garšvielu, bet bodēs tās netirgo, tad audzēšu pats. ar dažām lapām man pietiks vairākām ēstgatavošanas reizēm.
[User Picture Icon]
From:[info]seridvena
Date: 20. Marts 2012 - 14:55
(Link)
Pie kādas paikas Tu tās lapas liec... Tas jau ir interesanti...

No mana gala nu jau sanāk lētāk aizlidot uz Ēģipti, neka uz LV... Par biļeti pie sotaka (ja paveicas), plus vēl bagāžas cenas uzskrūvējuši tā, ka maz neliekas... No 20 paundiem uz 70... Jeibal... Es uz LV vairs nelidos...
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 20. Marts 2012 - 15:56
(Link)
nu es uz LV ar autobusu braucu - lētāk un ērtāk sanāk. laika patēriņš apm vienāds.

es Tev varētu kaut kur recepti aizsūtīt un arī skaidrojienu par tām maherācijām, kuru dēļ tās lapas un vēl šo to jauc iekšā ;o)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba