Zelta zutis -

About  

Previous Entry 8. Mar 2012 @ 16:37 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 9. Marts 2012 - 12:47
(Link)
Tu - teksta daļa par pārsteigumu, ka līķis ir saldētavā.

cita cibiņa - teksta daļa par to, kā es tiku līdz Tavam pukstam (es Tavu cibu parasti nelasu) un mājiens uz to, ka arī viņai līķis liekas normāli.

pārējais ir manas domas, kas radās, lasot ierakstus šajā sakarā un tur esošos komentārus un salīdzinot to ar savu dzīvi un pazīstamo cilvēku izdarībām.

/es netaisos mēģināt arī iestāstīt, ka drīkst rīkoties tā kā es - un ielikt saldētavā blakus pelmeņiem mežā atrastu kaut kādu strazdveidīgu putnu to pat neiepakotu un turēt to kopš augusta tikai tāpēc, ka pagaidām skeleta izgatavošana nozīmētu, ka man uz kādu mēnesi viss dzīvoklis būtu pilns ar saldeno nāves aromātu.

iepakots paškāmīša līķis saldētavā man ir saprotams. es nesaprotu cilvēku rīcībā ko citu - pakasīt savu žurku, izvazāt un izucināt pa rokām, tad aiziet uz virtuvi, sasmērēt maizītes un tās leksēt nost, bet nemazgāt rokas pēc lopa ucināšanas. lūk, šo esmu redzējis gandrīz visiem, kam mājās ir kāds mājdzīvnieks un man ir bijusi ciemošanās tur. un gandrīz visi, kam mājās ir kaķi ļauj tiem staigāt pa galdu un pat nemēģina lopam iemācīt, ka uz galda lekt nedrīkst. un šāda rīcība man arī nav pieņemama

ok, es zinu, ka ir šajā pasaulē cilvēki, kuru domas ar manām nu nemaz nesaskan un visbiežāk diskusiju rezultāts ir tāds, ka mēs katrs paliekam pie savām domām. vienkārši dzīvē vēl nekad nav gadījies redzēt cilvēku, kuru pārsteidz līķis saldētavā. pirms vairākiem gadiem man tikai tika stāstīts, ka tādi arī eksistē.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba