Zelta zutis -

About  

Previous Entry 4. Feb 2012 @ 13:15 Next Entry
rīts. tu cilvēks paskaties ārā pa logu - pasaule aizdirsta pilnīgi balta. pretīgi. tādā dienā no mājas ārā nav jalien. izrubī leskapi, lai atkausējas. izslauki grīdas, nu vobšem šeptējies. sāc laistīt lakstus uz palodzes un aizvākt nokaltušās lapas, kad atklāj, ka kokvilnu, zemenes un dālijas ir sākušas apdzīvot tīklērces... pārslēdzies uz režīmu - izglāb lakstus! noslepkavo tos artropōdus! - un nogriez saviem puķkāpostiem visu, ko drīkst nogriezt, lai ķēms izdzīvotu un ķeries pie fumigācijas. šoreiz lietojot cipermetrīnu un imiprotrīnu. tā kā cilvēkam ne tikai cigarešu dūmi, bet pat mūsdienās ražotie cīsiņi, kam gaļa pat blakus nav stāvējusi, ir veselīgāka par jau minētajām indēm, tu ņem un satuntuļojies, un emigrē no savām mājām uz darbu, lai ērces var nodoties agonijas baudai un nejusties traucētas dēļ manas klātbūtnes. bet man pa šiem baltiem mēsliem vēl atpakaļ būs jāmigrē, da ij miteklis jāvēdina :o( kārtējo reizi šitais žizņs uzražo sitjueišenu, kad ir jācitē E. Veidenbaums par to taisnības iztrūkumu virs zemes. bet nu savu zemeni no sava dzimtā miesta (kurā neesmu dzimis) dārza es neļaušu tiem mūdžiem apēst! ne jau lai barotu ērces tas laksts no vēju pilsētas ceļoja uz manu lauku mazmiestu!
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 4. Februāris 2012 - 17:50
(Link)
izklausās pēc kārtīgām dobēm uz palodzes. :)) nofotografēsi savas dobes? zemenes vēl tā, bet es gribētu redzēt kā Tev tās dālijas dzīvojās uz palodzes. Viņas tak milzīgas. jeb Tev kāda punduršķirnīte?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Februāris 2012 - 05:39
(Link)
dālijas pašreiz ir apgraizītas un tiešām mazas, bet, kad viņas ir pilnā plaukumā,- aizvieto man aizkarus.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 4. Februāris 2012 - 18:41
(Link)
Tu podā zemeni audzē?
cik interesanti!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Februāris 2012 - 05:45
(Link)
a kas tur tāds? jau padomjlaikā lasīju metodiku kā audzēt zemenes podā uz palodzes, lai ziemā varētu ogas ēst. tikai ķēpa baigā un es tai metodikai nesekoju, līdz ar to man viņa tagad neražo. prosta aug. dzīvam lakstam jau daudz nevajag - tikai trīs saujas zemes, bišku ūdens un gaisma.

btw., podā ļoti labi jūtas arī driģenes. pie tam izskatās dikti smukas. nesaprotu, kāpēc tās cilvēki uz saviem balkoniem un palodzēm neaudzē...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba