Zelta zutis -

About  

Previous Entry 25. Jan 2012 @ 15:22 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]vilksskabais
Date: 27. Janvāris 2012 - 13:40
(Link)
Uz vasaras sākumu man būs jau diploms rokā un roka piešauta,bet metālu nianses var izrunāt dzīvajā kad ir skaidrs kas ,kādos apjomos ir nepieciešams;-))Tā,kā welcome ideja skaista;-))Atceros Īrijā džekam bija vīna pagraba uzkalniņā ēka no vīna pudelēm,bet saistviela bija tomēr cements;_))Metāla rāmjos;_))
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 27. Janvāris 2012 - 14:49
(Link)
nu doma ir tāda, lai praktiski būtu redzamas pēc iespējas tikai pudeles, bet pudeles vien to slodzi neturēs, un stikla lausku lietu pār savu galvu neviens negrib. doma ir par to, ka metāls veido nesošo konstrukciju vai kā nu pareizi to režģi sauc.
[User Picture Icon]
From:[info]vilksskabais
Date: 27. Janvāris 2012 - 15:00
(Link)
Tad nesošajā ir vēļ svarīgi izprast apjomus,lai var izrēķināt kādas būs slodzes;-))Ideja forša;-))Kāda saistviela tiks izmantota lai tām stikla brīnum pudelēm būtu necaurlaidība pret vēju?Ja starpcitu ja uzrīkotu akcīju atnes pudeli un santīmi 2 pretī tu varētu ari pili uzcelt;_))
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 27. Janvāris 2012 - 15:17
(Link)
nu saistviela pudelei ar pudeli būs Pamelas Andersones pupu sastāvs ;o) gaisu no gaisa starp pudelēm atdalīs stikls. starptelpu starp pudelēm ir jāaizpilda ar jebko (tas var būt arī cements, bet ne obligāti).

apjomus kā reizi es tagad mēģinu aprēķināt. vakar uzmetu skices tam, ko vēlos redzēt, bet man vēl ir jāiepērk kādi vīni, kas nav tie, kurus es ikdienā trekterēju, lai pudeles pamērītu.

mēbeles gatavojot sev no pudelēm, pamanīju, ka pat viena ražotāja vienas partijas ietvaros pudeles augstums var variēt milimetra robežās (un tas ir daudz), bet te jārēķinās arī ar diametru un to, ka būs dažādu ražotāju dažādu partiju buteles.

ja kau kādā ne-darba laikā Tu esi pie skaipa (ja tādu lieto) es varētu arī sīkāk izstāstīt ij uzmetumus nodemonstrēt un nokomentēt.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba