Zelta zutis -

About  

Previous Entry 10. Sep 2011 @ 18:42 Next Entry



Tā pašreiz diezgan cītīgi domāju, ko tādu izcili riebīgu pagatavot sev ēšanai. Ar savām izvirtībām esmu jau nodzīvojies tik tāļu, ka man vairs nav iespējams jostu biksēm savilkt tik cieši kā pirms gada. Tas ir fiziski neiespējami. Un es jau toreiz biju resns... Kas būs turpmāk?... (tiem, kas nesaprata, tas ir retorisks jautājums). Tā kā no kolēģu barošanas man ir iesākts citrons, tad vajadzētu ko viņam nodarīt. Žēl būtu izmest.

Šīberis man kaut kur patālu ir aizšļūcis un, šķiet,– komplektā ar visu jumtu. Šodien nedaudz piekārtoju savu migu. Sāk izskatīties pat pēc dzīvokļa. Vēl tikai jāizstiepj ārā tie piepildītie atkritumu maisi, tad varēs arī grīdu uzmazgāt. Un plīts virsmu arī ir jānotīra. Tur jau ir tāds kultūrslānis, ka arheoloģiskos izrakumus ir iespējams rīkot. Droši vien tajos varētu noskaidrot ne tikai ko esmu ēdis, bet arī kā ir manījusies bezmugurkaulnieku fauna manā virtuvē. Bet vispār gaisa mitrums dzīvoklī ir 93 % :o( un tas ar vēdināšanu 24/7 režīmā. Man tur ir izveidojusies pat ļoti stabila un daudzskaitlīga saprofāgo augsnes ērču populācija. Tas, ka ‘putekļi’ uz palodzēm, tapetēm, mēbelēm, grāmatām un visa pārējā kustās, sāk jau kaitināt. Galvenais, ka to kustīgo ‘putekļu’ ikdienišķa atslaucīšana un pieslaucīto papīrdvieļu aizskalošana podā, nesamazina to lopu skaitu. Bez maz vai man ir jārīko kāda gamazīnērču ievākšanas ekspotīcija. Priekš māņskorpioniem šitās saprofāgās ir par mazu. Lopiņš nesapratīs, ka tie putekļi ir gaļa... Bet kur gamazīnietes uz asfalta pilsētā izrakt, es nestādos priekšā. Piepūst dzīvokli ar ģifti es kauč kā negribu. Varētu jau ieviest tehnisku risinājumu problēmai. Mums darbā ir ieviests verķis-gaismitrumatsūkātājs, bet, ja es te esmu tikai uz īslaicīgu dzīvošanu, tad tak nav jēgas tādu agregātu pirkt (no vienas nelielas telpas ar tādu gaisa mitrumu tas aparāts divi dienās atsūkā trīs litrus ūdens, lai telpā gaisa mitrums būtu +/- 60%). Nesaprotu, kā šeit ēkas ir celtas, ja ārā gaisa mitrums ir ap 50%, bet telpā ap 90%, ja Durlandē ir otrādi tie skaitļi un tikai rudenī pirms apkures sezonas telpās mitrums uz 80% paaugstinās. Pieļauju, ka Kāss mani nevēlas likt mierā tieši šī nepareizā gaisa mitruma dēļ.

Rodņa mani atkal nokaitināja. Laikam ir laiks turpmāk skaipā būt nedirsturbēšanas režīmā. Vienīgais – tad arī neviens cits man nevarēs pieklauvēt pie skapja, ja vēlēsies sazināties. Šitie bezdarbnieki, kas to vien dara kā sēž mājās. Kaltēti mārrutki un citi burkāni! Iedomājušies, ka man nav nekā cita, ko darīt, kā vien pie datora sēdēt un un būt saskapjojamam tieši tai brīdī, kad šamiem ienāk prātā man zvanīt. (n-tās reizes ir tapis viņiem teikts, ka darba laikā mani nav jātraucē un, ja mani vajag, tad jāpiesakās iepriekš; ņidohoģit do ih mozgami). Neesmu bijis skaipā – bez maz vai skandālu rīko. Bet es varbūt tai laikā esmu aizņemts un atslauku savam nākotnes seksam dibentiņu vai arī lasu cibu, vai vēl kaut ko tik pat svarīgu daru, piemēram. Vienvārdsakot, turpinu tikai nostiprināt savu pārliecību, ka radniecība vēl nav iemesls iepazīties. Pareizāksakot, tā ir iemesls izvairītiies no pazīšanās, sazināšanās un visa pārējā kompekta, kas ar to nāk kopā. Un... Nākammēness man viņi būs jāsatiek... Varbūt nošauties jau laicīgi (tikai šaujamā man pagaidām nav; pakāršanās kā opcija vispār netiek izskatīta – nepatīk man tā sajūta, kad striķis ir ap kaklu)?

Turpinājumā paburkšķēšu nedaudz par vispārējo dzīves netaisnību, proti, par darbu. Man seksa sezona sāk beigties :o( tagad stundu četru vai piecu laikā vairs tikai vienu (nu maksimums divus, bet nu jau parasti vairs nevienu) seksu var atrast, bet pavisam nesen tak tai laikā varēja maksimums pie 24 seksiem tikt. Tagad kaut kā ir garlaicīgi uz mēles stāvēt un visādi izdarīties, lai to seksa mazumiņu dabūtu. Interesanti ir, ja pie kādiem padsmit tiek.

Mans jaunākais dvīņubrālis vakar mailu atsūtīja. Viņam ir atgadījies gadījums, kurš statistiski iespējams kā viens no desmit (vai simts) tūkstošs... Tagad nezinu, ko darīt tālāk... Apsveikt viņu vai izteikt līdzjūtību. Bet vienalga viņš ir špicbuks. Arī šis 1/10(100)000 to pierāda. Savukārt, man seksam piešķirtā Annuška ir kudiš noderīgāka par dvīņubrāli, kurš bija visnotaļ auklējams un appuišojams. Meituška pati ar visu tiek galā un saobražajet jau no pusvārda, ko es gribu. Būs nedaudz skumji no viņas šķirties.

Tā... Ko vēl tādu izcili riebīgu uzrakstīt vai izdarīt?
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 10. Septembris 2011 - 20:04
(Link)
tad Tu buusi 30.tajaa septembrii riigaa ar iespeeju padziivot sausaa, siltaa un puukainaa vietaa? (nejaukt ar kakji).
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 10. Septembris 2011 - 20:10
(Link)
vēl tas neir simptprocentīgi. pagaidām ir nolemts, ka man tie Junkurzemes apmeklējumi tomēr ir vēl jāturpina.

un... ēēēēē... ja pareizi atceros, tad man tā studente ir piekarināta līdz 25-tajam.

un vēl es gribu zināt, ko Latvijas dabas muzeja čeloveki darīs (brauks uz šejieni ar sabiedrisko vai privāto transportu)...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba