Zelta zutis -

About  

Previous Entry 1. Mar 2011 @ 10:01 Next Entry
es tātad esmu tāds dīvains cilvēks, kurš no rītiem neēd un vispār sāk ēst tikai kaut kad pēcpusdienā. pirmo dienas daļu pārtieku no zila gaisa un mīlestības ;o) nu labi ne gluži, bet no kafijas gan. no tādas rūgtas kā dzīve, melnas kā velns un stipras kā nāve. tādu paradumu pamana arī citi cilvēki. laikam jau tāpēc, ka pārāk atšķiras no vispārpierastā. arī manas kolēģes to ir pamanījušas. tā kā viņu regulārie ieteikumi, ka tā nav veselīgi un man ir jāmaina gadu desmitu ieradums, nav manu paradamu ietekmējuši, tad kolēģe nopirka kafiju, uz kuras paciņas lieliem burtiem vīdēja uzraksts: “saudzējoša kuņģim”. kafija pēc garšas tik pretīga, ka pilnīgi noteikti ir kaut kas izcili veselīgs, nu tik negaršīga, ka droši vien paredzēta kuņģa vēža slimniekiem pēdējā stadijā, kad vairs citu līdzekļu nav... i tago es tagad ceļos divas stundas agrāk, lai pirms iešanas uz darbu varētu iedzert pāris tasītes normālas, garšīgas kafijas, kas nekādā veidā nesaīsina manu rīta neēšanas periodu.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 1. Marts 2011 - 13:13
(Link)
Drošvien tā ir kaut kāda graudzāļu "kafija". Man no rītiem arī neprasās neko vairāk par kafiju un nikotīna lādiņu smukā veidolā.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 1. Marts 2011 - 13:31
(Link)
nē, kafija no kafijas pupiņām. tikai droši vien viss kofeīns ekstaraģēts tablešu gatavošanai, bet pārpalikumi apgrauzdēti un tirgoti kā kafija.
From:[info]lapsa
Date: 1. Marts 2011 - 13:28
(Link)
es arī esmu tāds dīvains cilvēks, kurš no rītiem neēd un vispār sāk ēst tikai kaut kad pēcpusdienā.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 1. Marts 2011 - 22:34
(Link)
kaut kā esmu pasācis no rītiem smiltsērkšķu sulu dzert - skāba, bet tonizējoša :)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 2. Marts 2011 - 10:40
(Link)
smiltsērkšķi ir forši.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba