Zelta zutis -

About  

Previous Entry 8. Feb 2011 @ 14:12 Next Entry
Reiz es pāris cilvēkiem apsolīju, ka iemetīšu te dažas bildes no sava atvaļinājuma, kura laikā mazliet pavazājos apkārt. Tad nu šī beidzot ir tā reize, kad es to arī daru.

Tātad atvaļinājumā biju aizbraucis uz Luksemburgu un daļu laika tur pavadīju vazājoties apkārt. Ņemot vērā manu profesionālo kretīnismu (šoreiz runa ir par darbu ar kolekciju veidošanu), tad pirmais, ko es tur nofotografēju bija uz kādas sētas. Tas gan bija vienīgais, kuru man izdevās tur ieraudzīt.

Pārvietojoties kājām, ir iespējams pamanīt arī .

Lai arī atvaļinājumu biju paņēmis rudenī, mani tur piemeklēja . izraisa interesi iemūžināt izpausmes . no sniegotības uz . Tikai pa ceļam ir jānokāpj pa kāpnītēm, kas apaugušas ar . Savukārt kādu gabalu tālāk zeme debesīm rāda ...

Atvaļinājuma laikā īss brīdis tika veltīts arī Šveicei. Tā kā man vienmēr ir patikuši labāk par cilvēkiem, tad es atļāvos nofotografēt. Profesionālais kretīnisms turpina izpausties arī šajā , kur priekšplānā redzamajā biotopā tiek ievākts viens no augsnes paraugiem. Reģionam raksturīgas ir bildētas ne . Ja gadās, ka fotoaparāts nokļūst kāda cita rokās, tad pēc tam skatoties bildes ir arī pārsteiguma momenti, piemēram, kāds ... Esmu arī viens no tiem cilvēkiem, kurš uzskata, ka valsts, pilsēta vai miests nav redzēts, ja nav apmeklēta kapsēta. Kapi ir visai interesanti un tajos vienmēr, ko jauku var redzēt. Dažreiz tajos redzētais liek atkārt žokli un saprast, ka man ir ārkārtīgi ierobežotas prāta spējas. Vismaz Fīšā tā gadījās. Rezultātā es tagad mēdzu cilvēkiem pajautāt - kādēļ kapos ir nepeciešamas , kuras tiek turētas visai dekoratīvās ... Tā kā, ja kādam ir kaut kas zināms par šveiciešu kapu kultūru,- neturiet sveci zem pūra, bet pastāstiet man par to pudeļbirstīšu simbolisko nozīmi.

Staigājot gar klintīm, iespējams pamanīt , kuras "aug" no . Ūdens kristalizācijas process ir spējīgs radīt , kas atgādina ķērpjus. Dažreiz dabai izdodas radīt ko , uz ko skatoties ir sajūta, ka teju teju kāds parādīsies - kāds Nezinkas. . No "satiktajiem" es atpazinu tikai . Laikam ir laiks atsvaidzināt atmiņā liheneloģijas zināšanas. tur tiešām pa gabalu izskatās kā uz atklātnītēm vai tūristu bukletiņiem. Tajos (t.i. miestos) var redzēt pat . Un, ja nu kādam Durlandes miesti ir apnikuši, tad šādu ir iespējams iegādāties.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 9. Februāris 2011 - 20:23
(Link)
Pēdējā laikā sakarīgākais bilžu kopums, kas redzēts. Un ne tikai tāpēc, ka tur gandrīz nav cilvēku.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 10. Februāris 2011 - 10:50
(Link)
tikai nevajag. es bildēt nemāku. dažreiz tikai aparātam podziņu nospiežu.
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 9. Februāris 2011 - 20:36
(Link)
Nu,un mana dumā versija par birstīšu nepieciešamību ir, ka tās lieto apsūnojuma/draņķības notīrīšanai no apmalēm u.c. Trauks varbūt vienkārši ir kulturāls uzglabāšanas paņēmiens (neba pie priedes/zem košumkrūmiem, kā pie mums).
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 10. Februāris 2011 - 10:59
(Link)
variants saistībā ar tīrīšanu ir tapis aplūkots un neiztur kritiku. tās birstītes ir tīras. ja tās izmantotu vāzīšu tīrīšanai uz sariņiem būtu kas zaļgans, ja tīrītu svečlākturīšus, tad būtu kas melns no aizvāktiem sodrējiem, ja tīrītu apmalītes būtu kas pelēcīgs. bet tām birstītēm sariņi ir sniegbalti, tātad tās nav tikušas izmantotas tīrīšanai ne reizi. un diez vai kāds katru reizi kapos atstātu nelietotu birstīti, bet izlietoto nestu mājās vai izmestu (pie šveiciešu žīdisma tas nu nekādi nebūtu iespējams).
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba