Zelta zutis - Komentāri

About Komentāri
26. Jūlijs 2010 - 09:32
par poliem.

tātad mani bildinātu un nebildinātu sievieši. nu ja vīriešu jau mūsdienās nav, bet vīriešveidīgi bikšaiņi baidās pieskarties klaviatūrai un značit polā nepiedalās. bet tāds rezultāts bija jau sagaidāms.

pielopošanās polā topa augšgalā ir kāda starpība - tā pat nosprāgs aiz kam seko vēl viens tāds pats vecpuisis un trešo vietu dala albīns ezis un čupakabra. sievieti par piemērotu vecpuisim nav atzinis neviens no balsojušiem cibiņiem. mani pārsteidza tas, ka neviens neiesaka vecpuisim glupijas. visprastāk uzturamo lopu, kura nomušīšanai ir vajadzīgs īpašs talants. pats personīgi zinu tikai trīs gadījumus, kad izmirst viss akvārijs - skolā bioloģijas kabinetā esošā akvārijā (kur glupijas bija pārdzīvojušas ļoti daudz kā; skolniekiem izdomas nekad nav trūcis) visas pateica skaļu "nē!" dzīvošanai, kad akvārijā tika ieliets odekolons... otrs gupiju izmiršanas gadījums bija tad, kad bērns izdomāja zivtiņas pabarot (visas nosmaka pūstošas barības pārpilnībā)... un trešais gadījums bija, kad uz dažām dienām es biju aizbraucis uz Liepāju, bet lopus pieskatīt bija apņēmies Piļāns. un viņš ir īpašs kadrs.

mast bī polā pirmo vietu dala āmurs un melnais balzāms, kam seko alus. un pārējie dzērieni, teikšu jums atklāti ir tikai... pēc tam ;o)

un man vistuvākais trīnieks - [info]gorgona, [info]tante un [info]honeybee... un tas arī nav nekas pārsteidzošs, galu galā, mēs visi esam pietiekoši neordināras personības, lai mums būtu kaut kas kopīgs ;o)
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba