Zelta zutis - Komentāri

About Komentāri
2. Marts 2010 - 18:48
Te visādas [info]tantes un [info]dienasgramatas liek iekšā visādas receptes un ēdienu bildes, tad nu es neizturēju un arī pierakstīju un sabildēju, ko vakar ar gaļu izdarīju. Tātad mājās bija smuks gaļas gabals. Ar nazi pārgriezu to divās paplānās šķēlēs. Tad ņēmu un kārtīgi izklapēju: . Pēc tam pārkaisīju ar piparmētrām: (šīs piparmētras bija ievāktas Ziemeļsusējas augštecē un tās ir ar spēcīgāku garšu nekā tās, kuras aug manā dārzā, rezultātā šoreiz piparmētras tika pārdozētas). Pēc tam gaļu vienmērīgi pārklāj ar rīvētiem āboliem: . Tālāk visam pāri pārliku rīvētus burkānus . Tālāk gaļiņu sarullēju un sasēju ar lina diegu, lai neirst ārā: . Pēc tam visu apcepu - . Tad pārlieku visu katlā un piebēru . Pēc tam pievienoju sīpolu un vārīju: . Ēdu to ar kartupeļiem un sautētiem kāpostiem .

bet, runājot par šo ruletīti, dažas lietas vajadzēja darīt citādāk:

1)šitās piparmētras vajag mazāk par mana dārza piparmētrām;
2)sīpola vietā labāk būtu bijis izmantot pāris ķiploka daiviņas, bet maniem vecākiem jau ķiploku nekad nav mājās... grrrrr...
3)ja iespējams, šitā ir jāgatavo jēra gaļa, nevis teļš;
4)ābolus vajadzēja vairāk, bet es iztiku tikai ar tiem dieviem, kas bija mājās

Bet rezultāts vienalga bija tāds, ka vecāki to visu sauca par garšīgu. Varētu padomāt, ka viņi nekad nav ēduši garšīgi pagatavotu gaļu, ja jau šādu eksperimenta rezultātu sauc par garšīgu. Es to saucu tikai par ēdamu.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba