Zelta zutis - MAS

About MAS

Previous Entry MAS24. Feb 2009 @ 13:17 Next Entry
maize - reti, bet gadās pa kādai tostermaizei, saldskābai vai rupmaizei
krējums, biezpiens, piens - ļoti reti
siers - dažādi un bieži, feivorītos tas ar spermas smaržu un garšu
olas - samērā bieži
gaļa - jo vairāk, jo labāk
alus - parasti vasarā, bet tā po krupnomu - negaršo
sula - svaigi spiesta burkānu sula, apelsīnu un vēl dažādi morsi
stiprais alkohols - viskijs, brendijs, rums, absints, balzāms, bet visam pāri sausais sarkanvīns
pikantās smērvielas un garšvielas- daudz un dažādas
zivis - negaršo, bet dažreiz ēdu
zupas - piena sakņu zupa, aukstā zupa
ēdiena pagatavošanas veidi - dažādi
saldie ēdieni - kūciņas, debesmannā
našķi - pistācijas, arahiss arī cepumi
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sickboy
Date: 24. Februāris 2009 - 16:36
(Link)
cilveeki, kas lieto galju un alkoholu, esot ljoti nezheeliigi.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Februāris 2009 - 16:55
(Link)
tiešām?...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba