Zelta zutis -

About  

Previous Entry 17. Dec 2006 @ 14:01 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 17. Decembris 2006 - 14:34
(Link)
es tagad vakaraa biju izgajusi uz kafushku pec frappuccino un kaneljbulkas, gribeju maksajot ieskatities makaa, bet atklaju, ka maks majaas palicis:) dabuju savu dzeramo un bulku na haljavu:)
rietumu pasaulee diez vai na haljavu dabuutu.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2006 - 14:40
(Link)
na haļavu nedabūtu. bet man ir viens ēstūzītis, kur es dažkārt, kad naudas nav sarunāju, ka samaksāšu nākošajā vai aiznākošajā dienā. pastāvīgā klienta priekšrocības. kādreiz tur ēdu katru dienu, tagad reti, bet iegūtais statuss nav zudis. un uz šī fona man visi tie pasākumi ar pastāvīgajām klienta kartēm šķiet smieklīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 17. Decembris 2006 - 14:44
(Link)
nu bet skaidrs, ir vai nu vienkarshi jabut par pattavigo klientu, vai ari - uz aziju jabrauc ;) a shitas shodien bija mazliet uzjautrinoshi. es teicu, ka davai rit nakshu uz brokastu kapiju, atnesishu kapeiku, a tur tikai pasmaidija un pateica, ka uz kapiju lai es nakot droshi, bet shis gan ir uz vinju rekjina, ka.. mani esot prieks tur redzet katru reizi.
iedomajies, lai latvijaa taa kads pateiktu. svesham cilvekam. drizak uzrietu, lai netraucee kuukot, nevis pateiktu, ka prieks, ka es tur naaku, un poh, ka naudas viendien nava liidzi.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2006 - 14:59
(Link)
nu ja. tur jau tā atšķirība, ka te ziemeļos "cilvēks cilvēkam vilks", bet tur dienvidos "cilvēks cilvēkam draugs". turklāt tur ir izdevīgi, ka Tu nāc un iesaki citiem nākt. bet te pie mums jau nedarbojas šis princips: ieteikt...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba