Zelta zutis -

About  

Previous Entry 17. Dec 2006 @ 14:01 Next Entry
un vakara iesākumā bija P. Almadovaress. par to man nav, ko piebilst. vienkārši ir jāskatās.

pēc tam tika aiztipināts līdz "Teātra bāram". tur skatījos uz vienu puisieti un domāju "ir vai nav", bet tā kā esmu pusakla vista, tad nolēmu, ka vinkārši līdzīgs. un tā kā es ar jamo nekad dzīvē neesmu ticies un runājis, tikai cibā lasījis, tad drīkstu nepazīt.

vispār uz "Teātra bāru" devos koncerta dēļ, nekādi nespēju iedomāties kur tur var spēlēt. ap desmitiem tur sākās "Oranžo brīvdienu" koncerts. pāris puišus no viņiem es jau pazīstu vairākus gadus, bet nebiju nekad dzirdējis. un viens no viņiem palicis kudiš interesantāks nekā tad, kad vienās kojās dzīvojām. krūtis klāj neliels apmatojums un koncerta laikā viņam krūšu muskuļi vibrēja. sēdēju un skatījos.

pēc koncerta bija danču daļa. sanāca uzdejot ar diviem brāļiem. ar vecāko brāli vairāk. jaunākais nolūza. vecāko es, savukārt, pazīstu ilgāk. kad devos prom, tad uz atvadām samutējāmies.

pa ceļam iegāju tilta galā esošā benzīntankā un sendvičus nopirku. ēst gribējās, bet ap četriem rītā jau pārtikas bodes vēl nestrādā un nevienam diennaktniekam nav pieticis veselā saprāta ieviesties kaut kur, kas man būtu pa ceļam uz mājām.

vēl jo projām neesmu ieskatījies naudas makā. zinu, ka tur nekā nav. zinu, ka tas ir tukš. un vēl es zinu, ka vajadzēs iet uz bodi pēc paikas. tad arī ieskatīšos makā...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 17. Decembris 2006 - 14:34
(Link)
es tagad vakaraa biju izgajusi uz kafushku pec frappuccino un kaneljbulkas, gribeju maksajot ieskatities makaa, bet atklaju, ka maks majaas palicis:) dabuju savu dzeramo un bulku na haljavu:)
rietumu pasaulee diez vai na haljavu dabuutu.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2006 - 14:40
(Link)
na haļavu nedabūtu. bet man ir viens ēstūzītis, kur es dažkārt, kad naudas nav sarunāju, ka samaksāšu nākošajā vai aiznākošajā dienā. pastāvīgā klienta priekšrocības. kādreiz tur ēdu katru dienu, tagad reti, bet iegūtais statuss nav zudis. un uz šī fona man visi tie pasākumi ar pastāvīgajām klienta kartēm šķiet smieklīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 17. Decembris 2006 - 14:44
(Link)
nu bet skaidrs, ir vai nu vienkarshi jabut par pattavigo klientu, vai ari - uz aziju jabrauc ;) a shitas shodien bija mazliet uzjautrinoshi. es teicu, ka davai rit nakshu uz brokastu kapiju, atnesishu kapeiku, a tur tikai pasmaidija un pateica, ka uz kapiju lai es nakot droshi, bet shis gan ir uz vinju rekjina, ka.. mani esot prieks tur redzet katru reizi.
iedomajies, lai latvijaa taa kads pateiktu. svesham cilvekam. drizak uzrietu, lai netraucee kuukot, nevis pateiktu, ka prieks, ka es tur naaku, un poh, ka naudas viendien nava liidzi.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Decembris 2006 - 14:59
(Link)
nu ja. tur jau tā atšķirība, ka te ziemeļos "cilvēks cilvēkam vilks", bet tur dienvidos "cilvēks cilvēkam draugs". turklāt tur ir izdevīgi, ka Tu nāc un iesaki citiem nākt. bet te pie mums jau nedarbojas šis princips: ieteikt...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba