Zelta zutis -

About  

Previous Entry 4. Dec 2006 @ 00:11 Next Entry
starp citu, ko nozīmē tas, ka, jo ilgāk es dzīvoju, jo garākas paliek dzīves līnijas. labai rokai nu jau ir līdz aprocēm tikusi, kreisai vēl biku pietrūkst līdz aprocei, bet vienalga ir stipri tuvāk nekā pirms dažiem gadiem...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]morphine
Date: 4. Decembris 2006 - 10:21
(Link)
Ar taam liinijaam ir taa, ka vinjas dziives laikaa, ieguustot pieredzi, atiistoties, mainaas. Dziives liinija pati par sevi noziime nevis dziives GARUMU, bet gan dziives KVALITAATI. Veel ir jaaskataas, kura roka Tev ir domineejoshaa - ar kuru raksti un taa. Domineejoshaa roka apziime "shuupulii ielikto", karmisko pieredzi - to, kas naak pats no sevis (jo celveeks nepiedzimst kaa balta lapa), savukaart otra roka raada, ko Tu pats dziives laikaa esi sasniedzis - pieredze, paardziivojumi utt.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 4. Decembris 2006 - 10:51
(Link)
dominējošā ir labā. izmaiņas labās rokas līnijās norisisnās straujāk, nekā kreisās rokas līnijās, bet tendence tiek ieturēta viena un tā pati. vienīgais labai rokai dzīves līnija beigās pagriežas uz īkšķa pusi, bet kreisai izrāda tendenci virzīties tālāk prom no īkšķa.

[User Picture Icon]
From:[info]morphine
Date: 4. Decembris 2006 - 11:15
(Link)
Par tiem virzieniem neko daudz pateikt nevareeshu. Arii domineejoshas rokas liinijas var mainiities - tas noraada uz to, kaa Tu izmanto savu patenciaalu, to, cik stabili Tu juuties. Saraustiita dziives liinija noraada uz paardziivojumiem, bet dzilja un izteikta dziives liinija - uz speeku.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 4. Decembris 2006 - 11:43
(Link)
tātad stabils mirīgs dzīves ritējums bez pārdzīvojumiem ;o) (nu diezvai, esmu ieviesis draugus, kam ir talants satricināt visa pastāvošā pamatu pamatus...)

spēks... nu ja par garīgo spēku nevis fizisko, tad ar tādiem draugiem kā man tas ir izdzīvošanai svarīgākais. savādāk vai nu būtu jānojūdzas vai jāatmet pekas ;o)

citiem vārdiem sakot, viss ir tikai un vienīgi kā Tu pats gribi.
[User Picture Icon]
From:[info]morphine
Date: 4. Decembris 2006 - 11:47
(Link)
protams, ka par gariigo speeku, un protams, ka to visu paaraak nopietni njemt nevajag.

he, tikai tagad pamaniiju, kaa es uzrakstiiju vaardu "potenciaals"!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 4. Decembris 2006 - 11:53
(Link)
;o)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba