Zelta zutis -

About  

Previous Entry 17. Okt 2006 @ 12:53 Next Entry
tad nu tā. pusdienas vienai personai.

Ņemam gaļas šķeli, apcepam uz pannas. pārvietojam uz katliņu un pielejam klāt ūdeni (karstu), pievienojam virces, krustnagliņas un ingveru (pēc garšas). vāram kamēr gaļa ir gatava (palikusi patīkami mīksta), pievienojam puķkāpostus un šķēlēs sagrieztus kartupeļus, kā arī ķiplokus un dillītes pēc garšas. kad kartupeļi gatavi. ņemam nost un ēdam.




PŠ. nekā sarežģīta. šo ēdienu pagatavot ir tik vienkārši, ka pat mūsdienu sieviete var ar to tikt galā ;o)
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]maans
Date: 17. Oktobris 2006 - 13:25
(Link)
sakārdināji!:):P
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Oktobris 2006 - 13:59
(Link)
;o)
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 17. Oktobris 2006 - 13:54
(Link)
Kāda gaļa - cūks vai liellops?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Oktobris 2006 - 13:58
(Link)
pēc garšas. es šoreiz cūku.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba