Zelta zutis -

About  

Previous Entry 31. Jul 2024 @ 10:40 Next Entry
vakar biju dārzā. nepilnu nedēļu nebija sanācis. nekas nav mainījies. ielas taisītāju uzbērtais valnis stāv kā stāvējis. zāle aug kā augusi. pāris gladiolas gar zemi, bet man parasti katru gadu ir tā, ka dažas uz vasaras otro pusi pirms ziedēsanas "apguļas". tātad nekas nav mainījies. viss ir kā parasti. savukārt uz balkona tā arbūza oga aug ne pa dienām, bet pa stundām. tagad domāju, domāju un nevaru izdomāt - sēt ciklamenas un tulpes tagad vai vēlāk...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 19. Augusts 2024 - 12:54
(Link)
Varbūt pie Tevis var pašlasītas tējas sarunāt? manos laukos neatrodu normālā vietā, tuvu ceļam tikai, krūmos brist negribas.
Gribētu pelašķus, vībotni, sarkano āboliņu.

Iedvesmai instagrammā arī visādus brīnumus atrodu-tiešām ir cilvēki, kas mūsdienās no nātrēm gatavo diegus/dziju (tamborēšanai?). un ka lielais dadzis ir viss ēdams un veselīgs,piem., tā sakne ir garšīga. (krieviski saucas lapuh) utt. Ceru, ka Tev klājas labi un iedvesma piemeklē.
Gribas uz Liepāju.:)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 6. Septembris 2024 - 15:27
(Link)
no Tevis nosauktajiem jau vairs nav. man šie jau noziedējuši un sēklas izkaisījuši. gan jau pa kādam īpatnim uz rudeni būs kāds, kurš atkārtoti uzzied. bet nu ar tiem tējai nesanāks.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba