Zelta zutis -

About  

Previous Entry 8. Nov 2022 @ 01:05 Next Entry
man viss kaut kas nav izdarīts. nu ne tā, ka vispār nekas nav darīts, bet ar dārzu. mammas pēcizķidāšanas periods bija tāds, ka esmu bijis piesaistīts mājai. rezultātā tulpes nav sastādītas, zemenes nav pārstādītas. noskatītās ērkšķogas no pamesta dārziņa nav pārstādītas uz manu pleķi. no šoruden nošķūrētiem dārziņiem fujenes, krizantēmas un neļķes nav aizstieptas un iebakstītas manā pleķī; rozes un vīģe nav vēl piesegtas uz ziemu. tā kā man viss kaut kas nav izdarīts. toties dzīvoklī tika izdarīts viss kaut kas, kas parasti tika darīts vēlāk. rezultātā es tagad neiru laimīgs. nu gulēt nav iespējams! un viss tikai tāpēc, ka logi nosiltināti un apkure jau pieslēgta. un tie maitas visintensīvāk kurina tieši nakts laikā. i togo gulēt nav iespējams, jo ir par karstu. rezultātā kvalitatīvs miegs man nav bijis jau nedēļu un ar katru dienu es kļustu arvien nīgrāks un nīgrāks, un nīgrāks... šitā turpinoties, būs iespējams uzzināt, kad es sākšu apslaktēt visu pēc kārtas, kas atļausies izvēlēties nepareizu izdzīvošanas stratēģiju un parādīties manā redzeslaukā. gulēt gribas visu dienu un nakti, bet nav iespējams gulēt ne dienu, ne nakti un viss besī jo dienu, jo trakāk.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 8. Novembris 2022 - 12:24
(Link)
ai, tulpes var stādīt arī pa ziemassvētkiem (zinu gadījumu; sasalušo augsni gan vajadzēja kapāt ar lauzni) un labi, ka nepiesedzi; ir ļoti silts.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 8. Novembris 2022 - 13:55
(Link)
Es kapājot ledu esmu gladiolas novācis pirms gadiem. Tā kā par tulpēm neuztraucos (lai ziedētu podińā, ledusskapī divi mēneši jāpatur, bet ir izdevies uzziedināt arī tikai pusotru mēnesi aukstumā izturot), bet... Bet šausmīgi nepatīkami ar to baisi auksto zemi darboties... Patīkamu būtu bijis laicīgāk.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba