Zelta zutis -

About  

Previous Entry 26. Maijs 2016 @ 18:09 Next Entry
nogrieztā roka šorīt atkal uzvedās jokaini, bet visjokainakais bija ap dienas vidu. zeltnesis un mazais pirkstiņš kādu laiku vienlaicīgi bija gan nejutīgi, gan arī tādi, kas tomēr juta. un šī sajūta man turējās kādu pusstundu. dīvaini, dīvaini, dīvaini...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 26. Maijs 2016 - 18:30
(Link)
tirpums? temperatūras jušana?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 26. Maijs 2016 - 22:39
(Link)
drīzāk sajūta, ka to pirkstu nav, bet tai pat laikā ar tiem pie kaut kā pieskaroties viss tiek justs. tirpšanas dēļ man to roku pims vairāk kā gada graizīja, bet nu kamēr līdz graizīšanai tiku man no tirpšanas bija jau viss tik tālu attīstījies, ka es pirkstus vairs nevarēju pakustināt. tagad it kā viss ir kārtībā, tikai laiku pa laikam uzrodas sajūtas, kurām nevajag būt. parasti tikai griezuma vietā. tā kā laiku pa laikam dīvainās sajūtas uzrodasar kaut kādu it kā regularitāti, tad cenšos pierakstī, jo gribu izpīpēt, ar ko tās varētu būt saistītas - ar laikapstākļiem, fizisku slodzi vai nepareizu desu uz maizes, vai varbūt reptiliāņu sūtītiem radiosignāliem vai citu kādu starojumu.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 28. Maijs 2016 - 12:38
(Link)
nē nu, tad, kad man vairākas dienas bija notirpuši pirksti es uzreiz pie ārsta aiztesos. sākās jautrība ar analīžu taisīšanu. jaukākais bija tas, ka uz to elektromiografiju, vai kā tas pareizi saucās, mani uz valsts apmaksātu izmeklējumu man būtu jāgaida pusgads, kad prasīju par paša apmaksātu - nāciet kaut vai rīt... maksājot pašam, man tikai nepilni trīs mēneši pagāja, kamēr tiku pie diagnozes - kubitālā tuneļa sindroms. tikai tas ir raksturīgs krāvējiem, kas lielus smagumus nēsā elkonī saliektās rokās. man ta lielākais smagums pie tāda roku stāvokļa ir pincete vai skalpelis. i tago, neirologam nebija skaidrs kā es to sindromu esmu dabūjis. pagaidām man visas dīvainās sajūtas ir vai nu ar griezuma vietu, vai ar pirkstiem, kurus inerveja tas nosindromētais nervs, tā ka drīzāk viss ir saistīts ar nervu bojājumu, no kura roka vēl nav atguvusies, jo citur jušanas dīvainību man pagaidām nav. no citas puses skatoties, nav tak zināms cēlonis, kā es tiku pie tipiskas krāvēju kaites - iespēja, ka manī notiek kaut kas neirologiem interesants ta pastāv. vobšem, ka savā laikā ir teicis dižais kurmītis Talpa europea: "Vajag tikai rakt!"

i tgo, jāturpina pierakstīt, lai nepalaistu garām.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba