Zelta zutis -

About  

Previous Entry 10. Maijs 2016 @ 08:06 Next Entry
neizdodas piešauties pie šīs tastitūras.

nu man parasti ir tā, ka, nomainot ķepļepus, kādu laiku ir visādi izlaisti burti, komati un trūkstošas garumzīmes. parasti visas šīs ne gluži drukaskļūdas izzūd nedēļas laikā. jau vairāk kā mēnesi man ir šis ķepļeps un viss neuzrakstīto zīmju daudzums nemazinās; brīžiem pat vienā septiņburtu vārdā ir četras kļūdas, kuru nebūtu, ja rakstītu ar roku vai ar veco ķepļepu. nu čo za hreņ?! vairāk kā 50% vārda tiek uzrakstīts falši! burti uz šīs tastitūras ir izvietoti tāpat kā uz ieprieksējās. kas par desām! besī visu n-tās reizes pārlasīt un labot kļūdas, kuras varētu arī nebūt.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 10. Maijs 2016 - 08:41
(Link)
mēdz atrubīties atsevišķi nervi rokām. pārbaudi, kā tev iet uz citām klavierēm.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 10. Maijs 2016 - 10:21
(Link)
darbā uz stacionāra datora klavieres viss štokos. kad rakstu ar iepriekšējo ķepļepu arī (tam ekrāns beigs, tāpec majas tiek lietots kā stacionārais). mans domāt, ka vairāk pie vainas būs kaut kas ar aci neredzams tastitūrā (kaut kadas nulle komats štrunts atšķirības), kuras pirksti vēl nav uztvēruši.
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 10. Maijs 2016 - 10:27
(Link)
nu labi. vienkārši tavi veselības ieraksti ļauj padomāt, ka tu pa gabaliņiem lēnām jūc ārā!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 10. Maijs 2016 - 10:33
(Link)
bet tā jau ir. jaunāks es nekļūstu un ar katru nodzīvotu gadu jaunas izklaides dažādu kaišu formātā uzrodas. dažas pāriet, dažas turpina izklaidēt.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba