Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:03
Pēc dažiem

maniem novērojumiem, nākas secināt, ka esmu pamodies ne tajā laikā un ne tajā vietā. Policejiskas valsts aparāts lēnām sāk pārņemt varu pār cilvēku pašnoteikšanās un identitātes normām. Sākšu ar to, ka ar skaidrā saprāta esamību, nespēju izprast tik vienkāršu, tajā pat laikā neizprotamu lietu sakarību. Ja šodien, man acu priekšā, trīs rūdīti tēvaiņi PP kostīmā, kontrolē atsevišķu personu tiesības atrasties vienā vai otrā sabiedriskajā transportā, tad mani neizbrīnītu arī fakts, ka parīt tie paši tēvaiņi, ieradīsies pie manas kaimiņienes un pieprasīs valsts nodevu 3LVL,par kaķi, kurš tiek turēts mājas apstākļos.

Tā arī viņi teiks, kaķa naudu jau samaksāji?

Vēl pieminēšanas vērts fakts ir mēnešbiļetes tik svarīgais nopīkstināšanas process. Šodien vienai jaunietei, sauksim viņu vārdā N.,bija iespēja tikties gan ar RS, gan ar PP darbiniekiem. Jaunietei, kurai nesamulsa ieraugot sabiedrisko kārtību uzturētājus, izrādās ir NENOPĪKSTINĀTA mēnešbiļete, savukārt ar kontrolaparāta testu tika noteikts, ka nauda ir samaksāta, sekojoši, biļete ir derīga, bet diemžēl, tik aizmāršīgi civiliedzīvotāji nav RS apžēlošanās vērti. Seko 2LVL sods, bez jebkādas kvīts izrakstīšanas procedūrām.


PS Agri vai vēlu, visi Benkhemveidīgie dabūs paostīt svinu un pulveri

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:21
[info]goo

šodien kaut kāda urlātpediņu diena

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:25
[info]raivis_purins

Lai ko tas arī nozīmētu. :)

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:27
[info]siveens

Savādi liekas par tādām lietām cepties. Bet laikam katram sava cīņa.

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:38
[info]raivis_purins

Ha, kurš, tad te mums uzradies. :)

Es uzskatu, ka par to, ka cilvēkam ir derīga mēnešbiļete, kura aizmāršības dēļ nav nopīkstināta,sodīt nedrīkst.

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:49
[info]atheist

Piekrītu, jo pat zinu, kā ar to pīkstināšanu gadās un mēnešbiļetniekiem vispār tā pīkstināšana ir tikai tāpēc, lai būtu pilnvērtīga statistika, tāpat arī invalīdiem un pārējiem, kam vispār braukšana bez maksas, tāpat jāizņem t.s. nulles biļete pie šofera, lai viņu brauciens taptu reģistrēts. Nez vai no tiem arī mēģinātu divīti izspiest par to, ka brauc bez nulles biļetes, lai gan viņiem vispār par braucienu nekādos apstākļos nebūtu jāmaksā.

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:54
[info]raivis_purins

Tātad RS noteikumi stāv virs pašvaldības noteiktajiem noteikumiem, kaut arī RS ir pašvaldības subsidēts uzņēmums. WTF? :)

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:57
[info]atheist

būtībā jau viņi brauc bez maksas, bet viņiem ir bezmaksas biļete :D

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:59
[info]raivis_purins

To es saprotu, tika, ja jau reiz bez maksas, tad, lai nav arī jātērē tik dārgais RS papīrs, lai brauc bez maksas, līdzīgi, ka ar to mēnešbiļetes pīkstināšanu. Samaksāts taču ir.

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:51
[info]siveens

Viedokļi acīmredzot ir vairāk par vienu :)

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 17:55
[info]raivis_purins

:)

Pirmdiena, 7. Jun 2010, 22:16
[info]tiika

Akmandieniņ, pat bail tādā valstī atgriesties.
Nereiz vēl nav sanācis etalonu pirkt, kur nu vēl pikstināt:)