March 2020

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

September 10th, 2010

Vot, tev "Tauriņa efekts"- palaid vienā istabas galā vējiņu,bet otrā nokrīt papīri.

Silta jauka istabiņa bērza malkas kurināta. Vēl kādus 3 grādus vairāk un tad jau es jutīšos kā cilvēks. Makgaivera iemaņas tomēr lieti noder, ja ir jāiekurina krāsns un ar nazi jāsataisa skali no pagalēm.

Apakšējais dzīvoklis klausās BackstreetBoys tā, ka es skaidri dzirdu visus vārdus. Šobrīd apsveru iespējamos variantus kā atriebties par mana laiskā miera patraucēšanu.
Iespējamie varianti pagaidām ir:
1. no siltjauki iekurtās krāsniņas ogļu mešana viņiem pa logu iekšā, bet tas neder, jo radītu man potenciālas briesmas.
2. boileris jau ta ir beigts, bet man joprojam ir iespēja viņus attaisnojoši applūdinat, jo saimniekam ir ziņots par boilera lielo caurteci visur tikai ne tur kur vajag. 5 stāvs mīlīši ir visuvarens.
3. nolaist gar logu zīmīti ar tekstu, lai nopērk dzirdes aparātus.
4. uzgriezt savai "Romantikai" skaņu tā, lai viņi dzirdētu mani nevis es viņus.
5. izlikties ka man ir vienalga.

Beidzot biju aizgājusi līdz klubam Corsairs uz radio Metal zone atbalsta koncertu (Bruņinieku iela 73). Gribētos lai tur ir vairāk galdiņu kur piesēst un baudīt lēto 80santīmu alu. Varēja arī durvis no bāra uz skatuves zāli turēt vaļa, lai nav jāiet pa labirintiem.
Cilvēku par nelaimi diezgan (pat ļoti) maz. Pedējā grupa saka skanēt un zālē atradās tikai 2 cilvēki, jo pārējie (uz divu roku pirkstiem saskaitāmie) atradās bāra telpā. Bet vienalga cerams jau ka šis iestādījums vēl ilgi eksistēs, jo tik lētu alu blakus mājām grūti atrast, kā arī darbadienās 'pērc 2 alus un trešais par brīvu' ir diezgan saistoša lieta.
Pagaidām labākais šajā vakara liekas iespēja beidzot paklausīties kā spēlē draugi no Citrona un ilgi gaidītā iespēja apmeklēt šo iestādi. Tagad džinkst ausīs, bet tas nekas. Būs laba iespēja iemigt ar miega dziesmiņas džinkstoņu.
Un arī bārmenis tomēr varēja būt smaidīgāks, nevis galīgs īgņa.