Freedom's captive
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, May 25th, 2011

    Time Event
    12:22a
    Lietus līst, sirds kaut kur klīst :-)
    Filma "Skaņu troksnis / Sound of Noise (2010) " Kino Rīgā bija forša — patika gan mūzikas radīšanas process, gan pati mūzika — un pie velna precīzitāti un fizikas likumus un pārējos sīkumus — noskaņa ir pāri visam, un tā bija :-)

    P.S. Jaunkundze arī paspēja ^______^

    P.P.S. Un vēl es šodien iemācījos vienu ārkārtīgi noderīgu lietu — kuru teorētiski zināju, bet praktiski biju aizmirsis. Par uzsaukšanu — tai no uzsaucēja puses jābūt elegantai un nevērīgi beziebildumainai, nevis jautājošai. Ļoti labi :-)

    P.P.P.S. Pēc filmas forši bija rakstīt SQL kōdus pustumšā, vientulīgā birojā, kad aiz loga sāka gāzt lietus, bet man tik silti un omulīgi un priecīgi :-)

    — — —

    Nākošais kolhōza uzlabošanas etaps ir virtuves loga ūdensizturības uzlabošana. Mazliet skārda (vai organiskā stikla), dažas skrūves... tas būs vienkārši. Tik jāsaņemas :-)
    3:58a
    bezmiegz bum bum bum
    Ir plkst. 3.58 naktī.

    Kādas 3 stundas mēģināju gulēt, neaizmigu.

    Klausos "Beigtās peles" dziesmiņu "Sofijai vajag kāpnes" jūtūbē un neko vispār vairs nesaprotu.

    Vispār, vajadzētu izdarīt kaut ko stulbu tagad. Tikai jāizdomā kaut kāds stulbs pamatojums stulbai rīcībai.

    Citējot dziesmiņu, "What's it gonna be?"

    Kaut kas ieslodzīts no iekšienes visu laiku laužas laukā caur kompleksu un aizspriedumu un pašnoliegumu mudžekļiem.

    Tagad nolūzīšu miegā, rīt celšos neizgulējies un īgns.

    Karuseļ, karuseļ, karuseļ, karuseļ, karuseļ, karuseļ.
    4:22a
    Videogramma: stumonis, akmeņogles, Andrejsalas mōls
    1. Nesen —2011. gada 12. maijā — aizskrēju līdz Andrejsalas mōlam. Spīdēja saulīte. Novilku T-kreklu un sauļojos. Pie mōla stumonis (tāds velkonis, kurš domāts stumšanai) "Buļļupe" pārvietoja ar akmeņoglēm piekrautu baržu. Man līdzi bija tālrunis ar iebūvētu videokameru. Nofilmēju baržu, stumoni, kuģus fōnā.

    2. Dienu iepriekš skaņradis [info]nefolk savā cibā publicēja skaņu kopojumu "Brave Old Worlde", kurš īpaši labi izklausās maksimālā skaļumā uz austiņām, kad smadzenes ir apstulbušas no negulēšanas.

    3. Šonakt, bezmiega maigi apstulbinošajā tvērienā iekrampēts, pieliku p. 1 minētajai filmiņai p. 2 minēto skaņu (kompozīciju "Antiapokalipse") un augšuplādēju to videomegaportālā TuCaurule.

    Rezultāts (brīdinu, ka skaņa var būt... ē... neharmōniska, bet tieši tādu man šobrīd vajag): YouTube - Stumonis "Buļļupe" strādā pie Andrejsalas mōla.

    Filmiņā attēlotā situācija ir ārkārtīgi vitāli enerģiska un erōtiska — iespējams, ka tieši šīs akmeņogles sasildīs ūdeni dušai, kurā ... ;-) Kuģi, krāni, kravas vilcieni — tā arī ir mūsu antiapokalipse; kamēr darbojas mūsu tehnolōģijas, tikmēr pastāvam mēs paši.

    P.S. 8===D~ {()}
    12:47p
    Piecēlos divpadsmitos, ēdu putru
    Šodien pamodos/piecēlos plkst. 12.00 dienā. Jūtos svaigs un izgulējies.

    Kāds man ir plāns, teiksim, šodienai? Tāds, ka ap plkst. 13.40 būšu darba vietā un tad strādāšu līdz vēlam vakaram, pēc tam atnākšu mājās, un negrimšu vairs ilūzijās par to, ka vajadzētu agri iet gulēt bla bla bla, bet gan ķeršos pie saviem darbiņiem, kurus jau sen gribēju paveikt, un iešu gulēt kaut kad vēlu naktī, kad atnāks miegs. Nav man vairs ilūziju :-/

    Vakar, kad atmetu pašpārmetumus par to, ka atkal esmu aizgulējies, strādājās apbrīnojami labi. Viegli. Neko jau diži lielu nepaveicu, bet nu vienu darba uzdevumu uztaisīju, un ķēros pie nākamā. Un internetos nelīdu. Jo biju laimīgs, mierā ar sevi pašu :-)

    Nu gribas domāt taču par pašu darāmo lietu, reāliem darbiem, nevis kaut kādus garlaicīgus sviestus par temiņiem, laikiem, stulbu — neproduktīvu, bezrezultatīvu! — pašanalīzi...

    Man "pie dzīvības" šajās dienās uztur The Chemical Brothers mūzika austiņās, kaut kas tur ir elektriski galvaniski atdzīvinošs.

    Un alkoholus (citas vielas BTW arī, mind you) es nelietoju un un vēl krietnu laika sprīdi nelietošu :-) Ja sanāks galīgi pagrimt un nogrimt, tad neviens nevarēs pateikt (it īpaši es pats), ka tas notika nodzeroties.

    Current Mood: chipper
    10:09p
    Ar mani viss būs labi?


    --- Man liekas, ka viss būs labi.
    --- Tu esi galīgi sapisies?

    Manī nav skumju, manī ir LOL, ja kas :-)

    UPD. Pārējie komiksi ar Zaķi Pc.

    << Previous Day 2011/05/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba