silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 22., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:39
nesaprotu, kaapeec viiriesha orgaanus daudzi uzskata kaa kaut ko no viiriesha neatkariigu, m? palasiiju aviizee Rukshes raxtu, shamaa teic apmeeram taa: "miili sava viiriesha pipuku kaa vinju pashu" nu nesaprotu es, kaapeec... tas tak viss ir viens. neviens tak nemudina miileet vinja acis kaa vinju pashu, piemeeram. aj nu.

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]iwaku
Date:22. Jūlijs 2003 - 17:44
(Link)
Tak Rukšāne pašai nekādas īpašas sajēgas nav. Kaut kāda home-made (pašizcepta) seksa eksperte. Sakāpis galviņā. Tie raksti drīzāk būtu jāraksta kādai pensionētai prostitūtai - daudz vairāk jēgas būtu.
From:[info]blondulla
Date:22. Jūlijs 2003 - 21:59
(Link)
Gluži manas domas:) Izskatās, ka viņa ar savu seksa sleju mēģina kopēt to galveno varoni Keriju no Sex&TheCity, bet kaut kas tajā Cūkšānes (kopīraic [info]nekas) sexpertes tēlā tomēr nepārliecina.. Ņe verju, kā teiktu Staņislavskis. Taču mans sievietes viedoklis droši vien nevar būt objektīvs, tāpēc pieņemu, ka gan jau ir vīrieši, kam viņa šķiet gana iekārojama un pārliecinoša;)
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:22. Jūlijs 2003 - 18:27
(Link)
Tomēr reizēm liekas, ka daudzi orgāni ir neatkarīgi. Atliek ielūkoties medicīnas enciklopēdijā, un šī sajūta tikai pastiprinās. Liesa, divpadsmitpirkstu zarna, kas tikai viss tur nav. Mīli manu liesu, kā mani pašu
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:22. Jūlijs 2003 - 22:20
(Link)
mhm, cilveex kaa orgaanu mozaiika
From:[info]blondulla
Date:22. Jūlijs 2003 - 22:03
(Link)
Vīrieši jau paši arī kultivē šādu attieksmi, sakot "Mans draudziņš; Viņš pamodās; Viņš to un šito..", nu tipa uzrunā paši sevi;)
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:22. Jūlijs 2003 - 22:19
(Link)
jaa laikam viirelji pashi vainiigi. par rukshaani piekriitu.

> Go to Top
Sviesta Ciba