silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:42
redzēju pa tv reklāmas rullīti, ka rīt raidījumā "Ķepa uz sirds" rādīs sižetu par 33 dzīvniekiem kādā dzīvoklī. Laikam tak runās ar Līviju.
vispār gribas redzēt L. Pakalniņas filmu "33 Zvēri ziemsvētku vecītim", jo tā ir filma par (labi, labi ne jau par viņu, bet tomēr) mūsu bērnības draudzeni - Dollijas saimnieci jeb suņu Līviju, kā mēs te viņu saucam. L. Pakalniņa iepriekš neesot brīdinājusi, ka filmēs. Bijis vien sarunāts, ka atbrauks pēc dzijas vai tml., bet L.P. ieradusies ar filmēšanas grupu.
Bērnībā daudz laika pie viņas pavadījām, jo viņai bija 2 ņufaundlendieši - Seiko un Dollija, sākumā gan bija tikai Dollija, tāpēc dēvējām par Dollijas saimnieci*, otru suni, jau diezgan vecu, viņa paņēma vēlāk, cik atceros, tad izglāba no nāves, jo iepriekšējie saimnieki šamo jau vēlējās nonāvēt. Tad Dollijas saimniecei vēl bija vīrs, bet vīrs pēc kāda laika aizgāja pie mīļākās, meita aizgāja dzīvot atsevišķi, un laikam kopš 90to gadu sākuma Dollijas saimniece dzīvo viena ar visādiem dzīvniekiem.
sākumā bija 2 ņufaundlendieši, vēlāk 5 spanieļi, pēc tam parādījās citas šķirnes un citi dzīvnieki, un tagad jau daudz dzīvnieku.
kad viņu satieku, viņa aicina pie sevis ciemos, bet nekad jau nav vaļas...

_______
*vispār jocīgi, ka mēs te viņu vēl saucam par Dollijas saimnieci, jo Dollija viņai bija manā bērnībā, tas ir, 80to gadu 2. pusē.

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]blond
Date:14. Aprīlis 2012 - 00:55
(Link)
Cikos?
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:14. Aprīlis 2012 - 00:56
(Link)
agri gan - 10, bet 7dienās 15:30 ir atkārtojums (vismaz kādreiz bija)
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:14. Aprīlis 2012 - 01:01
(Link)
aha, ir atkārtojums svētdien 15.30

> Go to Top
Sviesta Ciba