silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 17., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:36

(26 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 19:54
(Link)
Manai omei garšoja zivs acis. Un mazdēlam arī, viņš to samācījās no austriešiem. Bet man pašai ļoti garšo liellopa mēle, vistu un teļa aknas, vistu sirsniņas un kuņģīši, un noteikti garšotu vēl daydz kas cits, ja vien prastu jēdzīgi pagatavot. Ak jā, mamma taču manā bērnībā arī nieres brīnišķīgi gatavoja, un bija pieejami arī kaut kādi importa socvalstu konservi - nieres tomātu mērcē. Un kas gan par soļanku bez nierītēm? Es esmu ēdusi arī zarnu zupu, nejauši - nejūsmoju, bet ar pusporciju pieklajības dēļ tiku galā. Un Katrīna Helsinkos kaut kādā iekšu restorānā kopā ar somiem ir ēdusi vairogdziedzeri.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:17. Janvāris 2011 - 21:55
(Link)
vai dies, vairogdziedzeris vispār liekas brrr - ļoti iekšķīgs:)
Marokā esot cieņā aitu acis.
aknas ir vienīgais orgāns, ko varu ēst, pret pārējiem - aizspriedumi.
skotijā ēdu viņu tradicionālo 'haggis', kas darināts no iekšām, bet nekas, spēju apēst un garšoja normāli. un mūsu asinsdesa arī ir visai iekšķīgs ēdiens

> Go to Top
Sviesta Ciba