silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 30., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:38

(11 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]psihs
Date:30. Decembris 2010 - 14:03
(Link)
Sociotips: Analītiķis(Robespjērs)
Spēcīgs likumsakarību analizētājs, izvērtē un analizē visu apkārt notiekošo, tādēļ vairāk teorētiķis, bet ne praktiķis. Darbaholiķis, ar augstām darba spējām, vienai izpētes idejai beidzoties, ķeras pie nākošās, visu plāno laicīgi. Ar izteiktu taisnības izjūtu. Necieš rupjības un nelietību, nepanes ietekmēšanu, apzinīgs. Nejūt savu ķermeni, neprot par to rūpēties, prot sadzīvē samierināties ar pašu minimālāko. Jūtu izrādīšanā analfabēts, jo tā ir sfēra, kurā viņš ir nedrošs, tādēļ ar cilvēkiem kontaktējas piesardzīgi. Konfliktsituācijās, kur nav jāaizstāv sava ideja, var pazust nemanāmi.

Spied šeit, lai ielādētu tava sociotipa pilnu aprakstu
Dihatomas: Intraversija(57%), Loģika(68%), Intuīcija(71%), Racionalitāte(57%)
Introvertais – rīkojās savu impulsu vadīts, situāciju nemaina, bet tai pielāgojas. Visbiežāk nav iniciators kontaktu veidošanā, viņam tas arī ne visai padodas, ja spiests nepazīstamā situācijā būt iepazīšanās iniciators, tas viņā jau iepriekš rada satraukumu.

Loģiskais - orientēts uz objektīvo realitāti, pasaules fiziskie likumi, ražošanas un rūpnieciskie procesi, kopējas lietas labā var izpaust stingrību, ciena profesionalitāti.

Intuitīvais - sapņotājs un romantiķis, šodienu uztver kopumā, bet ne sīkās detaļās, eksperimentētājs un arī ideju ģenerētājs, kaut arī reizēm nerealizējamu. Mēdz būt izklaidīgs, jo bieži neprognozējamas iespējas jau uzskata, ka ir jau satvēris.

Racionālie uzskata par nepieciešamu jau agrāk izplānot savu darbību, apgrūtinoši izjūt strauju pārslēgšanos no vienas darbības uz otru, cenšas nesadalīties no viena darba uz otru, cenšas iesākto darbu pabeigt līdz galam.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:30. Decembris 2010 - 14:08
(Link)
pirmaa rindkopa kaa par tevi, vai ne?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:30. Decembris 2010 - 14:13
(Link)
šis diezgan precīzi, jā
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:30. Decembris 2010 - 19:39
(Link)
man derot tikai igo vai dimā

> Go to Top
Sviesta Ciba