silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 21., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:45
a) šodien izbaudīju tādu ziemas rītu, kā tad, kad gāju uz bērnudārzu. vēl gluži nakts - mēness spīd spoži, pulkstenis rāda 7:20, bet es jau eju pa ceļu. bērnudārza laikos raudāju, ka tik agri jāceļas un jāiet, bet šodien saņēmos un gāju. sen nebiju ziemā laukā bijusi tik agrā rīta stundā. šodien saulgrieži, un paguvu izbaudīt nakti no abiem galiem. rīta nakts šķita klusāka, dzidrāka un noslēpumaināka, laikam tāpēc, ka tik nepierasta. vakari vairs nešķiet tik brīnumaini, jo pierasts.
b) darbā no plkst. 8:00 līdz 10:00 bija Ziemsvētku svinības, visai amizanti, lai neteiktu, ka diezgan dumji, bet ko nu tur.

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ena
Date:21. Decembris 2010 - 22:01
(Link)
brokastballe :)))
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:21. Decembris 2010 - 22:03
(Link)
mhm, brokastīs konjaks un visu dienu kā mākonī
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:21. Decembris 2010 - 23:21
(Link)
o o o o hh

joprojām mēģinu saklausīt balsis. jā, brīžiem šķiet, ka sāk runāt, bet ne tā, ka es dzirdētu kaut ko no malas, drīzāk tā it kā sapnī es klausītos sarunu, ka reāli tā neskan, bet notiek manās domās.
[User Picture]
From:[info]kurc
Date:22. Decembris 2010 - 15:12
(Link)
Man visvairāk rītus patīk izbaudīt 5os no rīta ejot ar suni pastaigāt. Tad nav citu suņu saimnieku un suņi. Patīkami vienam pašam ar suni pastaigāt, vēl manīt kādu kas nodarbojas ar skriešanu tādā rīta agrumā (visu cieņu cilvim par tādu apņēmību) :)

> Go to Top
Sviesta Ciba